+371 6736 5555

"Liepziedu" pēdējiem brīvajiem dzīvokļiem īpašais piedāvājums

  • Jaunā daudzdzīvokļu projekta "Liepziedi" otrajā ēkā Briežu ielā 9, Rīgā, iegādei tiek piedāvāti pēdējie desmit brīvie mājokļi – vienistabas, trīsistabu, kā arī viens divistabu dzīvoklis. Šobrīd projektā pieejami dzīvokļi platībā no 27 līdz 55 kvadrātmetriem par cenu no 48 000 līdz 94 500 eiro. Projekta attīstītājs "Estera Development", kā ierasts, pirmssvētku laikā parūpējies par īpašo piedāvājumu.


Ikviens, kas jaunajā projektā "Liepziedi” līdz 2021. gada decembra beigām rezervēs dzīvokli, pēc mājokļa iegādes no attīstītāja saņems 500 eiro vērtu dāvanu karti mēbeļu vai interjera priekšmetu iegādei veikalu tīklā "IKEA".

 

"Man ir liels gandarījums, ka "Liepziedu" pārdošana nonākusi finiša taisnē un ka jaunais projekts ir bijis pieprasīts visā realizācijas periodā, īpaši jauno ģimeņu vidū, kas novērtē "Liepziedu" izdevīgo atrašanās vietu blakus Mežaparkam, dzīvokļu pārdomātos plānojumus, kā arī ēkas augstos energoefektivitātes rādītājus," pauž "ARCO REAL ESTATE" pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone, uzsverot, ka projekta otrajā ēkā joprojām ir plašas izvēles iespējas, lai piemeklētu savām prasībām atbilstošu mājokli.

 

"Liepziedu" dzīvokļi, kas iegādei tiek piedāvāti ar pabeigtu iekšējo apdari, veidoti gaišos toņos, izvēloties apdares materiālus un krāsu salikumus, kas rada mūsdienīgu vidi, ko katrs iedzīvotājs atbilstoši savai gaumei varēs papildināt ar jebkura stila mēbelēm un interjera elementiem. Projektam raksturīgs izteikti moderns dizains, ko papildina ikdienā nepieciešamās praktiskās lietas – kvalitatīvi lifti, slēdzamas noliktavu telpas pagrabstāvā, pazemes autostāvvieta, kā arī A klases energoefektivitāte.

 

Projekta tiešā tuvumā ir kvalitatīvai pilsētas dzīvei nepieciešamā infrastruktūra – sabiedriskais transports, veikali, skola, bērnudārzs un dažādas atpūtas iespējas. Līdz pilsētas centram var ērti nokļūt 20 minūšu laikā.

 

Plašāka informācija par “Liepziediem” pieejama projekta lapās – www.arcoreal.lv/liepziedi un www.liepziedi.lv.

 

Sagatavoja:

Dainis Guks

Mārketinga un sabiedrisko
attiecību vadītājs


09.12.2021.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 3 no 4 st., 67 m2
Rīga, Ziepniekkalns
146 500 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod māju
3 ist., 1 st., 120 m2
Limbažu novads, Skulte
47 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 1 no 4 st., 75 m2
Rīga, Teika
195 800 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 108 m2
Rīga, Centrs
258 240 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu