+371 6736 5555

Jūrmalas projektā "EDINBURGH Apartments&Lofts" pirmo reizi tiks rīkota atvērto durvju diena

  • Atjaunotajā piejūras īpašumā "EDINBURGH Apartments&Lofts", kas atrodas Kalsnavas ielā 2, Dzintaros, Jūrmalā, 12. septembrī no pulksten 11.00 līdz 16.00 norisināsies atvērto durvju diena. Turklāt jaunā projekta attīstītājs "Lebensbau Development" pasākuma apmeklētajiem sarūpējis iespēju izvēlēties kādu no vērtīgajām dāvanām, informē "ARCO REAL ESTATE" pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.


“Apmeklējot atvērto durvju dienu un rezervējot apartamentus līdz šī gada 4. oktobrim, jaunais īpašnieks, parakstot pirkuma līgumu, dāvanā pēc izvēles saņems 5 000 eiro vērtu autostāvvietu vai 4,1 – 4,6 kvadrātmetrus plašu mantu glabātavu ēkas pagrabstāvā 3 280 – 3 680 eiro vērtībā,” precizē "ARCO REAL ESTATE" pārstāve.

 

Projektu "EDINBURGH Apartments&Lofts" veido divas savstarpēji saistītas ēkas, kurās izvietoti 65 apartamenti ar 1 – 3 istabām platībā no 28 līdz 88 kvadrātmetriem, kā arī 27 lofti, kuru platība sasniedz pat 153 kvadrātmetrus. Visos apartamentos un loftos paredzēta pilna apdare. Apartamentu piedāvājumā par atsevišķu maksu izvēlei ir pieejama arhitektu biroja "Open AD" radīta dizaina apdare, savukārt loftu iekārtojums būs veltījums visiem tiem, kuriem patīk oriģināli risinājumi, kas neiekļaujas klasiskajos standartos. Katram loftam būs kāda unikāla atšķirība, pusei no kopskaita paredzēts divlīmeņu plānojums, kurā augšējo platību varēs izmantot, piemēram, kā guļamtelpu. Katram apartamentam un loftam ir plānota sava terase vai balkons.

 

Viena no projekta vērtībām – 1,4 hektāru liels piemājas parks, kurā tiks ierīkoti dizainiski atpūtas un sporta infrastruktūras objekti, kā arī bērnu rotaļu laukums. Projekta teritorijā paredzēta 71 autostāvvieta, kā arī velosipēdu novietne, bet uz blakus esošā Meža prospekta ir pieejamas bezmaksas autostāvvietas.

 

Topošie "EDINBURGH Apartments&Lofts" iedzīvotāji varēs izbaudīt vairākas šī projekta priekšrocības: dzīvokļu augstvērtīgo dizainu, kvalitatīvo apdari, funkcionālo plānojumu un mūsdienīgo komfortu, kā arī 600 metru attālumā esošo Baltijas jūras pludmali un pastaigas attālumā sasniedzmo, tūristu iecienīto Jomas ielu. Blakus projektam atrodas daudzfunkcionālais Dzintaru mežaparks, kas patiks gan lēnu pastaigu, gan aktīvas atpūtas baudītājiem, savukārt apkārtnē pieejama ikdienā nepieciešamā infrastruktūra – pārtikas un sadzīves preču veikali, izglītības iestādes, kafejnīcas un restorāni, medicīnas iestādes, sporta centri, kā arī sabiedriskais transports. Dzintaros esošais projekts atrodas vien pusstundas brauciena attālumā no Rīgas, un līdz tam var ērti nokļūt, izmantojot arī dzelzceļa satiksmi.

 

Projekta autore ir starptautiski atzītā arhitekte Zane Tetere-Šulce un viņas vadītais arhitektu birojs "Open AD". Apartamentu nodošana ekspluatācijā plānota 2020. gada rudenī, savukārt loftu nodošana ekspluatācijā paredzēta 2021. gada beigās.

 

Plašāka informācija par atjaunoto projektu pieejama "ARCO REAL ESTATE" mājas lapā – www.arcoreal.lv/edinburgh.


04.09.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 2 no 8 st., 27 m2
Rīga, Centrs
80 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu