+371 6736 5555

Ieviešot jaunu finansējuma risinājumu, tiek uzsākti "Liepziedu" otrās mājas nākamās kārtas būvdarbi

  • Pēc būvniecības finansējuma pārstrukturizēšanas procesa Covid-19 ietekmē nekustamo īpašumu attīstītājs "Estera Development" paziņo par jauna, efektīva finansējuma risinājuma ieviešanu un "Liepziedu" otrās mājas būvniecības nākamā posma uzsākšanu.


"Pēdējos mēnešus esam veltījuši, lai izvērtētu pēckrīzes apstākļiem vispiemērotākās būvniecības finansēšanas alternatīvas. Esam izskatījuši un izanalizējuši vairākus variantus un nonākuši pie visatbilstošākā "Liepziedu" otrās mājas turpmākai realizēšanai. Esam gandarīti par jaunizveidoto sadarbību ar banku "BlueOrange" un tās sniegto finansējumu, kas ļaus ar jaunu enerģiju realizēt "Liepziedu" otrās mājas nākamās kārtas būvdarbus paredzētajā kvalitātē," norāda "Estera Development" vadošais partneris Ulo Adamsons (Ülo Adamson).

 

"Rīga turpina strauji attīstīties, radot nepieciešamību pēc dzīvojamā fonda papildināšanas. Īpaši liels pieprasījums pēc papildus mājokļiem ir no jaunajām ģimenēm. Neskatoties uz kopējo finanšu nozares piesardzību nekustamā īpašuma attīstības projektu finansēšanā, pārdomātu, kvalitatīvu un labas infrastruktūras atbalstītu projektu realizēšana ir perspektīva nozare, kuru "BlueOrange" aktīvi kreditē," norāda "BlueOrange" Kredītu pārvaldes vadītāja Marina Antonova.

 

Jaunajam būvniecības posmam sākoties, "Liepziedu" otrās mājas būvlaukumā nu ir manāma liela rosība. "Esam priecīgi un apņēmības pilni uzsākt "Liepziedu" otrās mājas nākamās kārtas būvniecības darbus. Mūsu komanda rūpīgi strādā pie tā, lai, atbilstoši plānotajam būvniecības grafikam, nākamā gada vasarā tiktu pabeigti "Liepziedu" otrās mājas būvdarbi," norāda Oskars Saliņš, SIA "Kvadrum" būvdarbu vadītājs.

 

Tā kā ēkas iekšējie darbi prasa zināmu laiku, interesentiem vēl mazliet jāpaciešas līdz otrās mājas dzīvokļu apskatei klātienē, tikmēr ikviens, kurš ir jaunas mājvietas meklējumos, ir aicināts apskatīt pirmajā mājā gaumīgi iekārtotos paraugdzīvokļus. Šobrīd vairāk nekā 30 % "Liepziedu" otrās mājas dzīvokļu ir pārdoti vai rezervēti. Lai uzzinātu vairāk par "Liepziediem" un izvēlētos savu jauno dzīvesvietu, aicinām sazināties ar "ARCO REAL ESTATE" nekustamo īpašumu aģentēm.

 

"Liepziedi" ir jauns dzīvokļu projekts blakus Mežaparkam. "Liepziedu" otrajā mājā atradīsies 179 vienas, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi platībā no 22 līdz 68 kvadrātmetriem. Projektam raksturīgs izteikts moderns dizains ar lieliem panorāmas logiem, liftiem, noliktavu telpām, pazemes autostāvvietu, kā arī augsti energoefektivitātes rādītāji. Dzīvokļu cenas, sākot no 39 700 eiro. Plašāka informācija par "Liepziediem" pieejama www.liepziedi.lv un www.arcoreal.lv/liepziedi.

 


10.09.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 2 no 8 st., 27 m2
Rīga, Centrs
80 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu