+371 6736 5555

“ARCO REAL ESTATE” aicina uz atvērto durvju dienu jaunajā projektā “Jaunkrasti”

  • Jaunajā projektā “Jaunkrasti”, kas atrodas Institūta iela 29, Ulbrokā, Ropažu novadā, 4. jūlijā no pulksten 15.00 līdz 19.00 norisināsies atvērto durvju diena, kuras laikā apmeklētāji varēs iepazīt piecstāvu jaunbūves dzīvokļu plānojumus, paraugdzīvokļa apdari un dabas cienītājiem piemēroto apkārtni.


Lai apmeklētu atvērto durvju dienu, pasākumam iepriekš jāpiesakās, izvēloties sev ērtāko vizītes laiku – ej.uz/jaunkrasti.

 

Jaunie divu un trīs istabu mājokļi iegādei tiek piedāvāti ar pilnu vai pelēko iekšējo apdari, pārdomātiem plānojumiem, kā arī efektīvu skaņas un siltuma izolāciju. Projekta attīstītāja “VG Property” piedāvātās dzīvokļu platības būs piemērotas kā topošām ģimenēm, tā arī ģimenēm ar bērniem, kas vēlas ikdienu pavadīt sakoptā, zaļā un attīstītā vidē.

 

Būvējot “Jaunkrastus”, attīstītājs izpildījis visus kritērijus, lai dzīvokļi atbilstu mūsdienu cilvēka svarīgākajām vajadzībām, kas dod iespēju dzīvot pilnīgi jaunā mājoklī, vienlaikus maksājot mazākus rēķinus par elektrību, siltumu, apsaimniekošanu un citiem pakalpojumiem. Efektīva apkure ar siltajām grīdām un pazemes siltumsūkņu sistēmām, iespēja uzstādīt saules paneļus, moderni, panorāmas tipa pašventilējamie logi ar trīs stiklu paketi – tas viss ļaus būtiski samazināt ikmēneša komunālās izmaksas.

 

Drošību un privātu vidi “Jaunkrastos” nodrošina apgaismota un nožogota teritorija, automātiskie barjeras vārti iebraukšanai teritorijā, videonovērošana, kā arī domofons ar kameru, kurai iespējams pieslēgties, izmantojot mobilo telefonu. Augstu dzīves komfortu “Jaunkrastos” nodrošina 6,5 m² plašs balkons/terase katram dzīvoklim, asfaltēta auto stāvvieta ar videonovērošanu, apzaļumots pagalms, plašs bērnu laukums, pagrabstāvs ar privātām noliktavām 8-11 m² platībā un abās kāpņu telpās lifts ar panorāmas skatu, kas aizved līdz pat pagrabastāvam.

 

Jaunais projekts “Jaunkrasti” atrodas meža ielokā - zaļā vidē, kur paveras plašas iespējas būšanai pie dabas un aktīvai atpūtai svaigā gaisā. Jauno iemītnieku rīcībā būs Ulbrokas ezers, priežu mežs un pastaigu takas. Vienlaikus visa Ulbrokas attīstītā un augošā infrastruktūra un pakalpojumu piedāvājums ir turpat – Ulbrokas centrs ir piecu minūšu gājiena attālumā, bet līdz autobusa pieturai ir vien 350 metri. Blakus atrodas veikali, kafejnīcas, koncertzāle "Ulbrokas pērle", peldbaseins, bērnudārzi un skolas.

Plašāka informācija par jauno projektu “Jaunkrasti” pieejama “ARCO REAL ESTATE” mājaslapā – www.arcoreal.lv/jaunkrasti.

 

Sagatavoja:

 

Dainis Guks
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītājs


28.06.2024.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
3 ist., 2 st., 52 m2
Saulkrastu novads, Ķīšupe 1
38 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod māju
11 ist., 3 st., 282 m2
Pļaviņu novads, Pļaviņu pilsēta
56 400 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 4 no 6 st., 57 m2
Rīga, Maskavas priekšpilsēta
99 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 3 no 6 st., 71 m2
Rīga, Centrs
1 250 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu