+371 6736 5555

Vasaras vidū "Rīgas Vārtos" atvērto durvju diena

  • Salaspils daudzdzīvokļu projektā "Rīgas Vārti", kas atrodas Birzes ielā 1, Salaspilī, ceturtdien, 29. jūnijā no pulksten 15.00 līdz 19.00 norisināsies atvērto durvju diena. Pasākuma laikā apmeklētājiem būs iespēja iepazīt SIA "Interbau" attīstīto ēku un no "ARCO REAL ESTATE" pārdošanas komandas saņemt konsultācijas par iegādes procesu. Lai apmeklētu atvērto durvju dienu, pasākumam iepriekš jāreģistrējas - bit.ly/rv_open.


Aizvadītā gada beigās jaunais projekts tika nodots ekspluatācijā, un lai gan liela daļa dzīvokļu "Rīgas Vārtos" jau rezervēta, izvēles iespējas joprojām ir plašas – atlikušie dzīvokļi būs piemēroti kā vienai personai, tā arī lielākām ģimenēm ar bērniem, kas varēs izmantot projekta apkārtnes attīstīto infrastruktūru – piemāju parku, izglītības iestādes, sporta centru, tirdzniecības vietas un citu ikdienā nepieciešamo.

 

Noslēdzies ir arī aktīvs darbs pie teritorijas labiekārtošanas. Daudzdzīvokļu ēkas pagalmu turpmāk rotās kļavas, skujeņi, vītoli, tūjas, kā arī citi augi. Labiekārtotā teritorija un sakoptā apkārtējā vide ir vienas no “Rīgas Vārtu” priekšrocībām.

 

Projektā, kur iegādei tiek piedāvāti vienas, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi platībā no 38 līdz 118 kvadrātmetriem, kā priekšrocību var minēt arī ēkas fasādi, kas ēkai veidota no akmens masas flīzēm, tādā veidā nodrošinot "Rīgas Vārtu" vizuālo pievilcību, kvalitatīvos vācu 92 milimetru PVC profilu logus ar trīskāršo stikla paketi, starpsienas un iekšdurvis, kā arī kvalitatīvos liftus, kas projekta iedzīvotājus nogādās līdz vajadzīgajam stāvam klusi un ērti.

 

"Rīgas Vārti", kurā ir 93 dzīvokļi, atrodas Salaspils centra tiešā tuvumā, bet vienlaikus nomaļā un klusā vietā, kas iedzīvotājiem ļauj izbaudīt dažādas ērtības. Lai gan projekts atrodas ārpus Rīgas, to ar galvaspilsētu savieno ērta sabiedriskā transporta kustība, kā arī transporta infrastruktūra kopumā, nodrošinot maksimāli ērtu un iespējami ātru nokļūšanu līdz Rīgas centram, proti, ar automašīnu tas sasniedzams 25-30 minūtēs.

 

Plašāka informācija par projektu "Rīgas Vārti" pieejama projekta vietnēs – www.arcoreal.lv/rigasvarti un www.rigasvarti.lv

 

Sagatavoja:

Mārtiņš Lācis
Mārketinga projektu vadītājs

 

 


19.06.2023.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
5 ist., 2 no 6 st., 118 m2
Rīga, Centrs
278 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
3 ist., 6 no 6 st., 190 m2
Rīga, Centrs
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 8 st., 83 m2
Rīga, Purvciems
158 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
3 ist., 6 no 6 st., 60 m2
Rīga, Centrs
700 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu