+371 6736 5555

“Rīgas Vārtiem” būtiskas priekšrocības, salīdzinot ar citiem līdzīgiem projektiem

  • Jaunais daudzdzīvokļu projekts “Rīgas Vārti”, kas atrodas Birzes ielā 1, Salaspilī, klientu interesi piesaista ne tikai ar savu izdevīgo atrašanās vietu Rīgas tuvumā, bet arī ar citām priekšrocībām, kas atšķir projektu no līdzīgajiem. Projekta attīstītājs SIA “Interbau” izceļ dažas būtiskas detaļas, aicinot ikvienu tās salīdzināt ar citu jaunbūvju risinājumiem pirms atbildīgā lēmuma pieņemšanas.


Viena no projekta būtiskākajā priekšrocībām ir ēkas fasāde, kas daudzdzīvokļu ēkai veidota no akmens masas flīzēm, tādā veidā nodrošinot “Rīgas Vārtu” vizuālo pievilcību ilgtermiņa ekspluatācijā. Fasāde ir ventilējama, mazgājama un nebalējoša. Līdzīgos projektos attīstītāji nereti izvēlas dekoratīvo apmetumu, kas pēc diviem līdz trīs gadiem zaudē savu sākotnējo izskatu. Projekta attīstītāju pārstāvis Juris Pitkēvičs piebilst, ka “Rīgas Vārtu” fasādes toņi ir aizgūti no blakus esošā parka, harmoniski iekļaujot projektu apkārtējās vides kopskatā.

 

 

Ne mazāk būtisks faktors, kas gādās par “Rīgas Vārtu” iedzīvotāju labsajūtu, ir dzīvokļu starpsienas un iekšdurvis. Starpsienas Pierīgas projektā veidotas no 30 centimetru FIBO blokiem vai 75 milimetru profila, kas no abām pusēm apšūts ar dubultu riģipša kārtu. Šāds risinājums nodrošina gan labāku skaņas izolāciju, gan ir konstruktīvi izturīgāks. Tāpat jāizceļ iekštelpu durvis – tās ir finierētas koka durvis ar masīvu pildījumu labākai trokšņu slāpēšanai. Lai pilnvērtīgāk ilustrētu atšķirības, citos līdzīgos projektos dzīvokļu starpsienām izmanto 50 milimetru profilu, kas no abām pusēm apšūts ar vienu ģipškartona kārtu, savukārt finierētajās durvīs pildījumam ir zemāka kategorija, kas nenodrošina pietiekamu skaņas izolāciju.

 

Ņemot vērā energoresursu sadārdzināšanos, īpaši svarīgs aspekts, kam pievērst uzmanību, izvēloties jaunu mājokli, ir logi. “Rīgas Vārtu” dzīvokļos izmantoti kvalitatīvi vācu 92 milimetru PVC profilu logi ar trīskārša stikla paketi, kas gada aukstajos mēnešos palīdzēs samazināt siltumapgādes izmaksas, bet vasarā telpās saglabās patīkamu mikroklimatu ilgāk. Salīdzinot ar citiem līdzīgiem projektiem, kuros tiek izmantoti 76 milimetru vai pat plānāki logi ar divu stiklu paketi, “Rīgas Vārtiem” arī šajā ziņā ir vērā ņemama priekšrocība, uzskata Juris Pitkēvičs.

 

Attīstītājs ir padomājis arī par iedzīvotāju komfortu virtuves zonā – tur katrā dzīvoklī ierīkota autonoma ventilācija. Šāds tehniskais risinājums palīdzēs izvairīties no citu stāvu dzīvokļos radītu nepatīkamo aromātu nokļūšanas telpā, jo ventilācijai izbūvētas individuālas šahtas. Kā ironizē attīstītājs, projekta iedzīvotāji nekad nezinās, kādu maltīti gatavo kaimiņš, ja vien nedosies viņu apciemot.

 

Katrā “Rīgas Vārtu” kāpņu telpā ierīkoti kvalitatīvi lifti, kas projekta iedzīvotājus nogādās līdz vajadzīgajam stāvam klusi un ērti, tikmēr citos projektos ar līdzīgu stāvu skaitu liftu nav vispār. Pieminēšanas vērtas ir arī saimniecības telpas ēkas pirmajā stāvā – tur mājas iemītnieki varēs glabāt sadzīvē nepieciešamās lietas, sākot no automašīnu riepām, instrumentiem un velosipēdiem un beidzot ar bērnu ratiem, kā arī citu inventāru sportiskām aktivitātēm. Savukārt garāžas ar automātiski paceļamiem vārtiem būs piemērotas gan spēkratu novietošanai, gan lielāku sadzīves priekšmetu glabāšanai.

 

“Rīgas Vārti” ir jauns un mūsdienīgs daudzdzīvokļu projekts, kur iegādei šobrīd tiek piedāvāti vienas, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi platībā no 38 līdz 118 kvadrātmetriem Projekts, kurā ir 93 dzīvokļi, atrodas Salaspils centra tiešā tuvumā, bet vienlaikus nomaļā un klusā vietā, kas iedzīvotājiem ļaus izbaudīt arī apkārtējās vides sniegtās priekšrocības.

Plašāka informācija par projektu “Rīgas Vārti” pieejama projekta vietnēs – www.arcoreal.lv/rigasvarti un www.rigasvarti.lv.

 

Sagatavoja:

Dainis Guks

Mārketinga un sabiedrisko

attiecību vadītājs

 


02.02.2023.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 3 st., 61 m2
Carnikavas novads, Carnikava
51 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
1295 m2
Garkalnes novads, Berģi
89 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod māju
3 ist., 1 st., 120 m2
Limbažu novads, Skulte
46 800 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu