+371 6736 5555

Pēc nodošanas ekspluatācijā "Rīgas Vārtos" notiks atvērto durvju diena

  • Pierīgā esošā daudzdzīvokļu projektā "Rīgas Vārti", kas atrodas Birzes ielā 1, Salaspilī, 4. februārī no pulksten 11.00 līdz 16.00 norisināsies atvērto durvju diena. Pasākuma laikā apmeklētājiem būs iespēja iepazīt SIA "Interbau" attīstīto ēku un no "ARCO REAL ESTATE" pārdošanas komandas saņemt konsultācijas par iegādes procesu.


Lai apmeklētu atvērto durvju dienu, pasākumam iepriekš jāreģistrējas – bit.ly/rv_open.

 

Jaunais daudzdzīvokļu projekts "Rīgas Vārti" aizvadītā gada nogalē tika nodots ekspluatācijā. Pēc projekta nodošanas ekspluatācijā sāksies ēkas sadale dzīvokļu īpašumos Valsts zemes dienestā un iereģistrēšana zemesgrāmatā, katram dzīvoklim atverot atsevišķu nodalījumu. Savukārt pērnā gada rudenī norisinājās aktīvs darbs pie teritorijas labiekārtošanas. Daudzdzīvokļu ēkas pagalmu turpmāk rotās kļavas, skujeņi, bārbeles, vītoli, tūjas, pīlādzis, kastanis, bērzs un ozols.

 

"Esam priecīgi, ka "Rīgas Vārti" ir nodoti ekspluatācijā. Klientu izrādītā interese par projektu ir liela, kas liecina, ka pieaug pieprasījums pēc kvalitatīviem un mūsdienīgiem dzīvokļiem. Ne tikai projekta salīdzinoši tuvā atrašanās vieta Rīgai, bet arī labiekārtotā teritorija ir viens no iemesliem, kādēļ klienti izvēlas dzīvokļus jaunā projekta ēkā," uzsver "Rīgas Vārtu" pārdošanas projektu vadītāja Elizabete Pomaskova.

 

"Rīgas Vārti" ir jauns un mūsdienīgs daudzdzīvokļu projekts, kur iegādei tiek piedāvāti vienas, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi platībā no 38 līdz 118 kvadrātmetriem. Katrā dzīvoklī ir lodžija un autonoma ventilācija, kā arī pilna iekšējā apdare, savukārt dzīvokļu siltumu nodrošina efektīva gāzes apkures sistēma, kuras energoefektivitāti papildina plastikāta logi ar trīskāršām stikla paketēm. Projekts, kurā ir 93 dzīvokļi, atrodas Salaspils centra tiešā tuvumā, bet vienlaikus nomaļā un klusā vietā, kas iedzīvotājiem ļauj izbaudīt dažādas ērtības.

 

Pie projekta priekšrocībām var minēt zaļu un tīru apkārtējo vidi, blakus esošās izglītības iestādes, tirdzniecības centrus, medicīnas iestādes, ēdnīcas un kafejnīcas, kā arī brīvā laika pavadīšanas iespējas. Lai gan projekts atrodas ārpus Rīgas, to ar galvaspilsētu savieno ērta sabiedriskā transporta kustība, kā arī transporta infrastruktūra kopumā, nodrošinot maksimāli ērtu un iespējami ātru nokļūšanu līdz Rīgas centram, proti, ar automašīnu tas sasniedzams 25-30 minūtēs.

 

Plašāka informācija par projektu "Rīgas Vārti" pieejama projekta vietnēs – www.arcoreal.lv/rigasvarti un www.rigasvarti.lv.

 

Sagatavoja:

Mārtiņš Lācis

Mārketinga projekta vadītājs


24.01.2023.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 3 st., 21 m2
Rīga, Centrs
44 500 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
4 ist., 21 no 24 st., 110 m2
Rīga, Purvciems
210 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod zemi lauksaimniecībai
2 st., 102000 m2
Gulbenes novads, Jaungulbenes pag.
50 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
18800 m2
Limbažu novads, Limbažu pag.
76 000 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu