+371 6736 5555

Ķengaraga energoefektīvajā projektā "Terramisu" uzsākta dzīvokļu rezervācija

  • Nekustamo īpašumu uzņēmums "ARCO REAL ESTATE" no 3. aprīļa sāk dzīvokļu rezervāciju jaunajā projektā "Terramisu", kas atrodas Prūšu ielā 1A, Rīgā. Jauno deviņstāvu ēku ekspluatācijā plānots nodot jau 2024. gada pavasarī.


"Terramisu" ir jauns daudzdzīvokļu projekts Ķengaragā, kur iegādei tiek piedāvāti funkcionāli dzīvokļi platībā no 34 līdz 103 kvadrātmetriem. Jaunajā projektā kopumā pieejams 121 dzīvoklis dažādām gaumēm un atšķirīgām vajadzībām, sākot no kompaktiem vienistabas mājokļiem līdz pat lielākām ģimenēm piemērotiem dzīvokļiem ar piecām istabām. Katra dzīvokļa plānojums veidots tā, lai telpu varētu izmantot maksimāli efektīvi, turklāt radošām interjera izpausmēm palīdzēs griestu augstums, kas visos dzīvokļos sasniedz vismaz 2,95 metrus.

 

Daudzdzīvokļu projekta attīstītājs, domājot par projekta vienreizīgumu un ņemot vērā nekustamā īpašuma tirgus tendences, radīja produktu, kas tehniskās specifikācijas ziņā būtiski izceļas uz citu piedāvājumu fona, vienlaicīgi saglabājot cenu konkurētspēju ar zemākas kvalitātes jaunbūvēm. Viena no pamanāmākajām priekšrocībām un reizē arī atšķirības zīmēm ir terases – gan privātas, gan koplietojamas. Turklāt fasādei izmantots 200 mm siltinājums, kas kopā ar citiem konstruktīvajiem risinājumiem, tostarp trīs stiklu pakešu logiem, projektam piešķir augstāko energoefektivitāti – A klasi. Projekts pieslēgts pilsētas siltumtīklam, bet dzīvokļos uzstādīti efektīvi somu koncepta radiatori, kas ietaupa platību, jo ir plāni un gari, tādējādi nosedzot lielāku sienas daļu. Uz ēkas jumta uzstādītie saules paneļi visa gada garumā iedzīvotājus nodrošinās ar silto ūdeni un koplietošanas telpu apgaismojumu, tādā veidā būtiski samazinot komunālās izmaksas.

 

Izceļot vēl vienu būtisku priekšrocību, projekta attīstītājs, diplomētais būvinženieris Aleksandrs Kaplāns, uzsver, ka savulaik pilnībā tika nomainīta grunts un ēka tika būvēta uz metru biezas monolīta dzelzsbetona plāksnes, tādējādi novēršot gatavās būves nosēšanos un deformēšanos. Savukārt komentējot projekta unikalitāti un pārdomātību, attīstītājs neslēpj: "Katra dzīvokļa plānojumu analizējām tā, it kā paši gatavotos tajā dzīvot."

 

Ēkas pirmajos trīs stāvos atrodas noliktavas telpas, savukārt atsevišķa vieta paredzēta bērnu ratu un velosipēdu novietošanai. Apkārtējās vides temps "Terramisu" iedzīvotājus ikdienā netraucēs, jo ēkai ir augstvērtīga skaņas izolācija, pateicoties masīvajām būvkonstrukcijām, izvēlētajai fasādes siltumizolācijai un troksni slāpējošajiem logiem.

 

Topošie projekta iedzīvotāji novērtēs bruģētos gājēju celiņus un automašīnām paredzētos stāvlaukumus, kā arī ierīkoto bērnu rotaļu laukumu ar apzaļumotu teritoriju. Ēkas apkārtnē atrodas viss ikdienā nepieciešamais – izglītības un medicīnas iestādes, tirdzniecības centri, tirgus, aktīvās atpūtas un izklaides centri, kafejnīcas, kā arī attīstīta sabiedriskā transporta infrastruktūra.

 

Plašāka infomācija par projektu "Terramisu" pieejama projekta vietnēs - www.arcoreal.lv/terramisu un www.terramisu.lv.

 

Sagatavoja:

Mārtiņš Lācis

Mārketinga projektu vadītājs

 


03.04.2023.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 500 m2
Rīga, Zolitūde
2 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 60 m2
Rīga, Zolitūde
300 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 120 m2
Rīga, Zolitūde
600 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 1 no 3 st., 45 m2
Rīga, Vecrīga
590 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu