+371 6736 5555

Jaunais projekts "Rīgas Vārti" nodots ekspluatācijā

  • Salaspils jaunais daudzdzīvokļu projekts "Rīgas Vārti", kas atrodas Birzes ielā 1, aizvadītā gada nogalē ir nodots ekspluatācijā. Projekta attīstītājs ir SIA "Interbau", savukārt dzīvokļu pārdošanu veic nekustamo īpašumu uzņēmums "ARCO REAL ESTATE".


Soli pa solim daudzdzīvokļu ēka tuvojas savai kulminācijai, kad jaunie īpašnieki varēs to saukt par savām mājām. Pēc projekta nodošanas ekspluatācijā sāksies ēkas sadale dzīvokļu īpašumos Valsts zemes dienestā un iereģistrēšana zemesgrāmatā, katram dzīvoklim atverot atsevišķu nodalījumu.

 

Pērnā gada rudenī norisinājās aktīvs darbs pie teritorijas labiekārtošanas. Daudzdzīvokļu ēkas pagalmu turpmāk rotās kļavas, skujeņi, bārbeles, vītoli, tūjas, pīlādzis, kastanis, bērzs un ozols. Labiekārtotā teritorija un sakoptā apkārtējā vide ir vienas no "Rīgas Vārtu" priekšrocībām.

 

Jaunajā piecstāvu ēkā, kas atrodas Salaspils centra tiešā tuvumā, ir 93 praktiski plānoti un kvalitatīvi dzīvokļi platībā no 38 līdz pat 118 kvadrātmetriem. Lai gan projekts atrodas ārpus Rīgas, to ar galvaspilsētu savieno ērta sabiedriskā transporta kustība, kā arī transporta infrastruktūra kopumā, nodrošinot maksimāli ērtu un iespējami ātru nokļūšanu līdz Rīgas centram, proti, ar automašīnu tas sasniedzams 25-30 minūtēs.

 

Plašāka informācija par projektu "Rīgas Vārti" pieejama projekta vietnēs – www.arcoreal.lv/rigasvarti un www.rigasvarti.lv


02.01.2023.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 45 m2
Rīga, Grīziņkalns
130 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
3 ist., 5 no 6 st., 74 m2
Rīga, Centrs
1 150 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
3 ist., 3 no 4 st., 91 m2
Rīga, Centrs
1 350 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 45 m2
Rīga, Centrs
600 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu