+371 6736 5555

"Rīgas Vārtos" iekārto vidi un uzsāk koku stādīšanu

  • Salaspils jaunajā daudzdzīvokļu projektā "Rīgas Vārti", kas atrodas Birzes ielā 1, trešdien, 26. oktobrī norisinājās aktīvs darbs pie teritorijas labiekārtošanas. Piedaloties projekta attīstītājiem SIA "Interbau" un nekustamo īpašumu uzņēmumam "ARCO REAL ESTATE", projekta teritorijā tika uzsākta koku stādīšana.


Līdz šim teritorijas labiekārtošanā paveikta bruģēšana un bērnu rotaļu laukuma nožogošana. Tā – soli pa solim – "Rīgas Vārti" no būvlaukuma pārvēršas par pievilcīgu un omulīgu vietu, kur dzīvot mierīgā atmosfērā, baudot apkārtnes ainavas un teritorijas ērtības.

 

Daudzdzīvokļu ēkas pagalmu turpmāk rotās kļavas, skujeņi, bārbeles, vītoli, tūjas, pīlādzis, kastanis, bērzs un ozols, savukārt gada skaistākajos svētkos mājas iedzīvotāji varēs izdaiļot kuplo egli. Labiekārtotā teritorija un sakoptā apkārtējā vide ir vienas no "Rīgas Vārtu" priekšrocībām.

 

Jaunajā piecstāvu ēkā, kas atrodas Salaspils centra tiešā tuvumā, ir 93 praktiski plānoti un kvalitatīvi dzīvokļi platībā no 38 līdz pat 118 kvadrātmetriem. Lai gan projekts atrodas ārpus Rīgas, to ar galvaspilsētu savieno ērta sabiedriskā transporta kustība, kā arī transporta infrastruktūra kopumā, nodrošinot maksimāli ērtu un iespējami ātru nokļūšanu līdz Rīgas centram, proti, ar automašīnu tas sasniedzams 25-30 minūtēs.

 

Plašāka informācija par projektu "Rīgas Vārti" pieejama projekta vietnēs – www.arcoreal.lv/rigasvarti un www.rigasvarti.lv.


31.10.2022.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 108 m2
Rīga, Centrs
258 240 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 3 st., 61 m2
Carnikavas novads, Carnikava
51 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
1295 m2
Garkalnes novads, Berģi
89 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu