+371 6736 5555

Pirmā atvērto durvju diena Salaspils projektā "Rīgas Vārti"

  • Jaunajā daudzdzīvokļu projektā "Rīgas Vārti", kas atrodas Salaspilī, Mežmalas ielā 1, norisināsies pirmā atvērto durvju diena. Pasākums, kura laikā apmeklētājiem būs iespēja klātienē iepazīt SIA "Interbau" attīstīto ēku un saņemt konsultācijas gan par iegādi, gan kreditēšanu, nekustamo īpašumu portāla "City24.lv" kampaņas ietvaros notiks 20. un 28. jūlijā no pulksten 14.00 līdz 20.00. Lai apmeklētu atvērto durvju dienu sev vēlamajā laikā, pasākumam iepriekš jāreģistrējas - bit.ly/rv-open.


"Neskatoties uz to, ka projekts pārstāv ekonomisko klasi, tas patiesi ir izdevies kvalitatīvs, jo būvniecības laikā izmantoti augstvērtīgi materiāli gan konstruktīvajos elementos, gan apdarē, jo "Rīgas Vārti" ir attīstītāja pirmais projekts, kas ilgtermiņā kalpos par vizītkarti. Turklāt šobrīd, kad vairumam projektu cenas jau pārsniedz 2000 eiro kvadrātmetrā, attīstītājs piedāvā iegādāties dzīvokļus par cenu, sākot no 1650 eiro kvadrātmetrā, kas ir viena no zemākajām jauno projektu konkurencē," vērtē "ARCO REAL ESTATE" valdes locekle un pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.

 

"Rīgas Vārti" ir jauns un mūsdienīgs daudzdzīvokļu projekts, kur iegādei tiek piedāvāti vienas, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi platībā no 38 līdz 118 kvadrātmetriem. Katrā dzīvoklī ir lodžija un autonoma ventilācija, kā arī pilna iekšējā apdare, savukārt dzīvokļu siltumu nodrošina efektīva gāzes apkures sistēma, kuras energoefektivitāti papildina plastikāta logi ar trīskāršām stikla paketēm. Projekts, kurā ir 93 dzīvokļi, atrodas Salaspils centra tiešā tuvumā, bet vienlaikus nomaļā un klusā vietā, kas iedzīvotājiem ļauj izbaudīt dažādas ērtības.

 

"Salaspils jaunajā projektā dzīvokļus izvēlas pārsvarā jaunās ģimenes, kurām ir vai drīzumā būs bērni. “Rīgas Vārtos” dzīvokļus lielākoties rezervē vietējie iedzīvotāji vai tās apkārtnē dzīvojošie, kas vēlas mainīt esošo dzīvesvietu pret jaunu un mūsdienīgu, savukārt kā vienu no priekšrocībām var izcelt salīdzinoši nelielo attālumu līdz Rīgai," skaidro "Rīgas Vārtu" pārdošanas projektu vadītāja Elizabete Pomaskova.

 

Lai gan liela daļa dzīvokļu jaunajā projektā jau rezervēta, izvēles iespējas joprojām ir plašas – atlikušie dzīvokļi būs piemēroti kā vienai personai, tā arī lielākām ģimenēm ar bērniem, kas varēs izmantot "Rīgas Vārtu" apkārtnes attīstīto infrastruktūru – piemājas parku, izglītības iestādes, sporta centru, tirdzniecības vietas, sabiedrisko transportu un citu ikdienā nepieciešamo.

 

Daudzdzīvokļu projekts "Rīgas Vārti" ir daļa no Salaspils attīstītās infrastruktūras, kurā ir viss nepieciešamais pilnvērtīgai ikdienas dzīvei un atpūtai. Dzīvi Salaspilī izbaudīs tie, kam svarīgs Rīgas tuvums, zaļa vide un kam vienlaicīgi nepieciešamas ērtības savas jaunās mājvietas apkārtnē.

 

Plašāka informācija par projektu "Rīgas Vārti" pieejama projekta vietnēs – www.arcoreal.lv/rigasvarti un www.rigasvarti.lv.  


06.07.2022.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Centrs
2 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Vecrīga
2 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 108 m2
Rīga, Centrs
258 240 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 3 st., 61 m2
Carnikavas novads, Carnikava
51 000 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu