+371 6736 5555

Jaunajā projektā “Rīgas Vārti” atvērto durvju diena

  • Salaspils daudzdzīvokļu projektā “Rīgas Vārti”, kas atrodas Birzes ielā 1, sestdien, 24. septembrī, no pulksten 11.00 līdz 16.00 norisināsies atvērto durvju diena. Pasākuma laikā apmeklētājiem būs iespēja iepazīt SIA “Interbau” attīstīto ēku un no “ARCO REAL ESTATE” pārdošanas komandas saņemt izsmeļošas konsultācijas par iegādes procesu. Lai apmeklētu atvērto durvju dienu, pasākumam iepriekš jāreģistrējas – bit.ly/rv-open.


“Rīgas Vārti” ir jauns un mūsdienīgs daudzdzīvokļu projekts, kur iegādei tiek piedāvāti vienas, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi platībā no 38 līdz 118 kvadrātmetriem. Katrā dzīvoklī ir lodžija un autonoma ventilācija, kā arī pilna iekšējā apdare, savukārt dzīvokļu siltumu nodrošina efektīva gāzes apkures sistēma, kuras energoefektivitāti papildina plastikāta logi ar trīskāršām stikla paketēm. Projekts, kurā ir 93 dzīvokļi, atrodas Salaspils centra tiešā tuvumā, bet vienlaikus nomaļā un klusā vietā, kas iedzīvotājiem ļauj izbaudīt dažādas ērtības.

 

Šobrīd ir novērota tendence, ka par projektu lielu interesi izrāda ne tikai vietējie Salaspils iedzīvotāji, bet arī jaunās ģimenes no Rīgas un tās apkārtnes. Jaunā projekta salīdzinoši tuvā atrašanās vieta galvaspilsētai ir viens no iemesliem, kādēļ klienti izvēlas dzīvokļus jaunā projekta ēkā. Jāpiebilst, ka šajā Rīgas apkārtnes pusē tas faktiski ir vienīgais jaunais projekts,” uzsver “Rīgas Vārtu” pārdošanas projektu vadītāja Elizabete Pomaskova.

 

Pie projekta priekšrocībām var minēt zaļu un tīru apkārtējo vidi, blakus esošās izglītības iestādes, tirdzniecības centrus, medicīnas iestādes, ēdnīcas un kafejnīcas, kā arī brīvā laika pavadīšanas iespējas. Lai gan projekts atrodas ārpus Rīgas, to ar galvaspilsētu savieno ērta sabiedriskā transporta kustība, kā arī transporta infrastruktūra kopumā, nodrošinot maksimāli ērtu un iespējami ātru nokļūšanu līdz Rīgas centram, proti, ar automašīnu tas sasniedzams 25-30 minūtēs.

 

Daudzdzīvokļu projekts “Rīgas Vārti” ir daļa no Salaspils attīstītās infrastruktūras, kurā ir viss nepieciešamais pilnvērtīgai ikdienas dzīvei un atpūtai. Dzīvi Salaspilī izbaudīs tie, kam svarīgs Rīgas tuvums, zaļa vide un kam vienlaicīgi nepieciešamas ērtības savas jaunās mājvietas apkārtnē.

 

Plašāka informācija par projektu “Rīgas Vārti” pieejama projekta vietnēs – www.arcoreal.lv/rigasvarti un www.rigasvarti.lv.

 

Sagatavoja:

Dainis Guks

Mārketinga un sabiedrisko
attiecību speciālists


14.09.2022.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu