+371 6736 5555

“Harmony Home Teika” īsi pirms nodošanas ekspluatācijā aicina ielūkoties paraugdzīvokļos

  • Jaunajā projektā “Harmony Home Teika”, kas atrodas Ķeguma ielā 39, Rīgā, sestdien, 3. decembrī, norisināsies atvērto durvju diena. No pulksten 9.00 līdz 15.00 ikvienam interesentam, kas reģistrēsies apmeklējumam, būs iespēja iepazīt energoefektīvajā projektā iekārtotos paraugdzīvokļus, kā arī saņemt izsmeļošas atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem gan no projekta attīstītāja “STATS grupa”, gan no “ARCO REAL ESTATE” pārdošanas speciālistiem.


Reģistrācijas saite - bit.ly/harmony_open.

 

“Harmony Home Teika” izceļas gan ar augstu būvniecības kvalitāti, ko nodrošina Austrijā patentētā VST būvniecības sistēma un projektēšana, vadoties no skandināvu normatīviem, gan ar rūpēm par iemītnieku dzīves komfortu. Pateicoties ēkas augstajai energoefektivitātei, projekta dzīvokļos varēs baudīt patīkamu un veselīgu mikroklimatu, teicamu skaņas izolāciju un mazākus tēriņus, ko papildus nodrošinās arī uz jumta uzstādītie saules paneļi.

 

Labiekārtotais studio tipa un arī četristabu demo dzīvoklis ļauj ielūkoties projekta niansēs, kas apliecina “Harmony Home Teika” lieliski pārdomātos dzīvokļu plānojumus un efektivitāti telpas izmantošanā. Paaugstinātu komfortu mājiniekiem nodrošinās plašie lifti bez pakāpieniem pirms tiem, lielās lodžijas ar pilnībā atbīdāmu stiklojumu, kā arī bezmaksas privātas mantu glabātavas. Katrā no dzīvokļiem ir uzstādīta individuāla rekuperācijas sistēma ar siltuma un mitruma atgūšanu un CO2 sensoru, savukārt visu korpusu pagrabstāvos atradīsies arī koplietošanas novietne velosipēdiem un bērnu ratiņiem.

 

 

Četrstāvu ēkā, kurā ir 48 dzīvokļi, brīvi vēl palikuši tikai daži no tiem, un jau drīzumā jaunais projekts tiks nodots ekspluatācijā. Projekta ekskluzīvā atrašanās vieta ļauj vienlaikus baudīt dabas un pilsētvides sniegtās priekšrocības. Dažu minūšu gājienā sasniedzams Biķernieku mežs ar plašām atpūtas un sportošanas iespējām, apkārtnē atrodas vairākas izglītības iestādes, savukārt aptuveni piecu minūšu brauciena attālumā ir tirdzniecības centrs “Alfa” un “Domina”. Neraugoties uz kluso tuvējo apkaimi, transporta iespējas uz pilsētas centru un citiem mikrorajoniem ir ļoti ērtas gan ar sabiedrisko transportu, gan ar automašīnu un velosipēdu.

 

Plašāka informācija par “Harmony Home Teika” pieejama projekta vietnēs – www.arcoreal.lv/harmony un www.harmonyhome.lv. Sazinies arī ar "ARCO REAL ESTATE" pārdošanas projektu vadītāju/LANĪDA sertificētu nekustamo īpašumu aģenti Annu Rihteri, lai noskaidrotu interesējošos jautājumus!

 

Anna Rihtere

+371 2929 7626

anna.rihtere@arcoreal.lv


22.11.2022.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
1295 m2
Garkalnes novads, Berģi
89 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 120 m2
Rīga, Zolitūde
600 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 400 m2
Rīga, Zolitūde
2 000 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu