+371 6736 5555

“ARCO REAL ESTATE” prezentē Latvijas nekustamo īpašumu tirgus pārskatu par 2021. gadu

  • Nekustamo īpašumu uzņēmums “ARCO REAL ESTATE”, apkopojot datus par aizvadīto gadu, kas nozarei bijis dažādiem izaicinājumiem pilns, ir izdevis pētījumu “Latvijas nekustamo īpašumu tirgus pārskats 2021”.


Pārskata prezentācija un tirgus analīze pieejama video formātā un skatāma uzņēmuma mājaslapā – www.arcoreal.lv/parskats2021. Būtiskākos segmentus pārskata prezentācijā analizē uzņēmuma valdes loceklis un vērtēšanas nodaļas vadītājs Māris Laukalējs.

 

 

Latvijas nekustamo īpašumu tirgus pārskats ir “ARCO REAL ESTATE” analītiķu sagatavots ikgadējs un visaptverošs pētījums par dažādiem nekustamo īpašumu segmentiem – dzīvokļiem, privātmājām, privātapbūves un laiksaimniecības zemi, kā arī par komercīpašumiem –, tādēļ būs noderīgs analītisks materiāls jomas speciālistiem un citiem interesentiem, kas seko līdzi aktualitātēm nekustamo īpašumu tirgū.

 

“Tāpat kā 2020. gads, arī aizvadītais gads nebija viegls un pagāja Covid19 ēnā. Prognozes par 2021. gadu bija dažādas, taču pārsvarā izskanēja viedoklis, ka pavasarī pandēmija beigsies un ierobežojumu vairs nebūs. Tomēr bijām liecinieki, ka pandēmija turpinājās un valsts noteiktie ierobežojumi visvairāk skāra pakalpojumu segmentu – tirdzniecību, tūrismu un sabiedrisko ēdināšanu. Pārsteigums bija, ka dzīvojamais fonds – dzīvokļi, privātmājas un apbūves zeme – uzrādīja labus rezultātus gan tirgus aktivitātē, gan darījumu skaita ziņā. Kopumā var secināt, ka 2021. gads Latvijas nekustamo īpašumu tirgū bija ar lielu plusa zīmi,” pērno gadu komentē Māris Laukalējs, prezentējot uzņēmuma 21. pētījumu.

 

Interesējošos jautājumus par prezentācijā redzēto skatītāji var sūtīt uz e-pasta adresi jautajums@arcoreal.lv.  Atbildes uz iesūtītajiem jautājumiem 29. martā no pulksten 10.00 tiešraidē sniegs “ARCO REAL ESTATE” valdes priekšsēdētājs Aigars Šmits un valdes loceklis Māris Laukalējs. Tiešraide tiks translēta sociālajā tīklā “Facebook” – bit.ly/arco-atbild

 

Sagatavoja:

Dainis Guks
Mārketinga un sabiedrisko
attiecību vadītājs


25.03.2022.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 500 m2
Rīga, Zolitūde
2 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 60 m2
Rīga, Zolitūde
300 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 120 m2
Rīga, Zolitūde
600 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 1 no 3 st., 45 m2
Rīga, Vecrīga
590 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu