+371 6736 5555

"ARCO REAL ESTATE" "Luminor mājokļu tirdziņā" prezentēs jaunos projektus

  • Sestdien, 3. septembrī, no pulksten 11.00 līdz 16.00 "Business Garden Rīga" pagalmā, Malduguņu ielā 4, norisināsies bankas "Luminor" rīkotais "Mājokļu tirdziņš". Pasākumā piedalīsies vairāki nozares pārstāvji, tostarp "ARCO REAL ESTATE", kura pārdošanas komanda apmeklētājiem prezentēs divus pieprasītākos jaunos projektus.


Piedalīšanās "Mājokļu tirdziņā" uzņēmumam "ARCO REAL ESTATE" būs jau otrā reize. Jau pērn pasākuma apmeklētāji izrādīja lielu interesi par vairākiem jaunajiem projektiem, kurus piedāvāja pārdošanas nodaļa. Šogad starp populārākajiem jaunajiem projektiem ir Salaspilī esošā daudzdzīvokļu ēka "Rīgas Vārti" un Rīgā, Ķeguma ielā 39, jaunuzceltais projekts "Harmony Home Teika". Abi projekti drīzumā tiks nodoti ekspluatācijā, taču jau tagad aktīvi norit dzīvokļu rezervācijas un pārdošanas process.

 

Pasākuma laikā būs iespēja satikt "ARCO REAL ESTATE" aģentus, kuri klātesošos konsultēs par īpašuma iegādi, atbildēs uz interesentu jautājumiem par jaunajiem projektiem, kā arī informēs par uzņēmuma piedāvātajiem pakalpojumiem.

 

Tāpat "Mājokļu tirdziņā" būs iespēja satikt nekustamo īpašumu projektu attīstītājus, kā arī saņemt konsultācijas no "Luminor" mājokļu ekspertiem. Pasākuma laikā norisināsies diskusijas, kurās piedalīsies bankas pārstāvji un nekustamā īpašuma tirgus eksperti, sniedzot praktisku un noderīgu informāciju par mājokļu tirgu un mājokļa iegādes procesu.

 

Ieeja pasākumā ir bez maksas un bez iepriekšējas reģistrācijas.


24.08.2022.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 35 m2
Rīga, Mežaparks
51 150 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 5 no 5 st., 16 m2
Rīga, Mežaparks
23 550 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 5 st., 46 m2
Rīga, Centrs
400 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
1 ist., 3 no 5 st., 32 m2
Rīga, Centrs
350 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu