+371 6736 5555

Ar Spāru svētkiem noslēgumam pietuvojas "Harmony Home Teika" būvniecība

  • Klātesot topošajiem mājas iemītniekiem un projekta īstenotāju komandai, ar Spāru svētkiem 10. jūnijā noslēgusies pirmās tiražējamā projekta "Harmony Home" ēkas būvkarkasa izbūve. Augstākajām kvalitātes prasībām atbilstošo energoefektīvo projektu "Harmony Home Teika" Rīgā, Ķeguma ielā 39, realizē "STATS grupa" un finansē "Bigbank Latvija".


"No sirds priecājamies, ka "Harmony Home" ir tapis laikā, kad tā sniegtās vērtības ir visvairāk nepieciešamas cilvēkiem. Pat daudz vairāk nekā to prognozējām projektu uzsākot. Energoefektivitātes jautājums šodien ir vai ikkatras ģimenes dienaskārtībā, tāpat kā pieaugušas cilvēku prasības pret dzīves telpu un vēlme pēc komforta. Un tās ir "Harmony Home" galvenās vērtības. No pirmās dienas par ideju par projektu mūsu mērķis ir radīt cilvēkiem tādas mājas, kas sniedz visu un vēl vairāk kā cilvēks sagaida. Esam gandarīti, ka, neskatoties uz straujo izejmateriālu cenu kāpumu, kas ietekmējis cenas visā jauno projektu segmentā, mums nav bijusi vajadzība paaugstināt cenas jau iegādātajiem dzīvokļiem. Tas ir izdevies pateicoties VST būvniecības tehnoloģijas priekšrocībām, kas sniedz iespēju ļoti precīzi izplānot visu projektu un rada salīdzinoši mazāku atkarību no dažādiem piegādātājiem un citiem ārējiem apstākļiem” skaidro "STATS grupas" dibinātājs Māris Alberts.

 

"Harmony Home Teika" ir pirmā tiražējamā projekta "Harmony Home" ēka, kas top Teikā, Ķeguma ielā 39. Projektā ir tikai viena māja ar 48 dzīvokļiem 4 stāvos. Katram dzīvoklim ir plaša lodžija, privāta mantu glabātuve un individuālā rekuperācijas sistēma. Nams atrodas iekškvartālā, privāta dārza ieskautā teritorijā. Māju paredzēts nodot ekspluatācijā šī gada trešajā ceturksnī.

 

"Esam gandarīti, ka varam palīdzēt sagādāt rīdziniekiem vēl vienu kvalitatīvu un ilgmūžīgu dzīvokļu namu, kas 48 ģimenēm gadiem ilgi būs patīkama dzīvesvieta. Jaunā daudzdzīvokļu ēka "Harmony Home" Teikā ir pirmais “Bigbank Latvija kopīgi realizētais projekts ar "STATS grupu", un, manuprāt, sadarbība izvērtās ļoti veiksmīgi. Tas ļauj optimistiski raudzīties nākotnē un plānot aizvien jaunus nekustamo īpašumu projektus. Ticam, ka kopīgiem spēkiem uzcelsim vēl daudzas modernas ēkas, padarot dzīvošanu Rīgā un citās Latvijas pilsētās vēl pievilcīgāku,” sadarbības partnerus uzteic “Bigbank Latvija” Uzņēmumu kreditēšanas nodaļas vadītājs Mareks Grodskis. "Bigbank Latvija" ir "Harmony Home" galvenais finansētājs – bankas aizdevums sedz divas trešdaļas no kopējām projekta īstenošanas izmaksām.

 

Izdevīgi un komfortabli iemītniekiem

 

"Harmony Home Teika" izceļas ar īpaši augstu energoefektivitāti – apkurei nepieciešamas vien <28 Kwh/m2, kas nozīmē vidēji četras reizes zemākas apkures izmaksas kā vidēji Padomju laikos celtajos projektos. Augsts ēkas blīvums un monolītums, siltuma necaurlaidība, efektīvi atrisināti aukstuma tilti nodrošina ēkas energoefektivitātes atbilstību A+ klasei. Austrijā patentētā VST būvniecības tehnoloģija un ventilācijai izmantotie individuālie Zehnder rekuperatori ir sertificēti kā pasīvās mājas komponente.

 

"Harmony Home" iemieso risinājumus, kas ļauj cilvēkiem ikdienas mājas uzturēšanā ietaupīt naudu un laiku, vienlaikus nodrošinot paaugstināta komforta apstākļus – teicamu skaņas izolāciju, panorāmas logus un plašās lodžijas, CO2 sensorus, bezmaksas mantu glabātuves, plašus liftus līdz pat pagrabam. Šis ir inovatīvs projekts, kurā ieguldīts vērtīgākais no "STATS grupas" 30 gadus krātās pieredzes būvniecībā un NĪ attīstīšanā.

 

Uzticama izvēle attīstītājiem

 

"Harmony Home" ir pilnībā izplānots tiražējams dzīvojamās mājas projekts, kas risina būtiskākās būvniecības procesa problēmas - būvmateriālu un darbaspēka pieejamību un izmaksu pieaugumu, kā arī veicina būvniecības procesa paredzamību un kvalitātes kontroli. Kā produkts tas veidots eksporta tirgum, balstoties uz Ziemeļeiropas augstajām prasībām pret būvniecības un telpas kvalitāti, arhitektūru, būvfiziku, to apvienojot ar izcilas kvalitātes Austrijā patentēto VST būvniecības tehnoloģiju. "Harmony Home" ļauj attīstītājam optimizēt izmaksas un laiku, vienlaikus nodrošinot ļoti augstu kvalitāti un ilgtspēju. Projektu iespējams viegli pielāgot un replicēt atbilstoši pasūtītāja vajadzībām – saņemot galvenos raksturlielumus, īsā laikā tiek izstrādāts pielāgots projekta piedāvājums.

 

Austrijā patentētā VST (paliekošo veidņu) tehnoloģija paredz visu būvkonstrukciju izgatavošanu rūpnīcā ar rūpniecisku precizitāti līdz milimetram. Būvlaukumā veidņi tiek montēti un piepildīti ar betonu, kas veido monolītu izcilas kvalitātes ilgmūžīgu, izturīgu un energoefektīvu būvi. Pēc Skandināvijā plaši izplatītās pieredzes, inženierkomunikācijas tiek montētas un iebetonētas nesošajās sienās un pārsegumos, optimizējot būvdarbu laiku un efektivizējot pieejamo dzīvojamo platību.

 

  

 

 


13.06.2022.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 120 m2
Rīga, Zolitūde
600 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 400 m2
Rīga, Zolitūde
2 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 500 m2
Rīga, Zolitūde
2 500 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu