+371 6736 5555

Salaspils projektā "Rīgas Vārti" rezervēti jau 20 % dzīvokļu

  • Neskatoties uz sarežģītajiem apstākļiem ārkārtējās situācijas laikā, interese par jaunajiem projektiem ir ļoti liela, uzskata "ARCO REAL ESTATE" pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone, norādot, ka jaunajā projektā “Rīgas Vārti”, kas atrodas Salaspilī, Nometņu ielā 11, trīs mēnešu laikā rezervēta jau piektā daļa no visiem dzīvokļiem.


Kā jau iepriekš tika prognozēts, populārākie no šobrīd rezervētajiem mājokļiem ir tieši trīsistabu dzīvokļi – tos pārsvarā izvēlas jaunās ģimenes. Pierīgas projekta dzīvokļus lielākoties rezervē Salaspilī vai tās apkārtnē dzīvojošie, kas vēlās uzlabot savus dzīves apstākļus. Patlaban projektā rezervēti 19 mājokļi, bet kopumā jaunajā piecstāvu ēkā paredzēti 93 praktiski plānoti un kvalitatīvi dzīvokļi.

 

"Šī gada janvārī uzsākta priekšlīgumu slēgšana, kas nozīmē, ka klienti jau pārbaudījuši savu maksātspēju bankās, lai, objektu nododot ekspluatācijā, gada otrajā pusē varētu veikt pirkšanas darījumu un ievākties savā jaunajā mājoklī. Dzīvokļu rezervācijas procedūru būtiski atvieglo elektroniskā darījumu noslēgšanas iespēja. Ja klientiem ir elektroniskais paraksts vai cits personiskās identifikācijas rīks, piemēram, "Smart-ID", visu darījuma procesu var nodrošināt pilnībā attālināti,” informē I. Jansone.

 

"Rīgas Vārti" ir jauns un mūsdienīgs daudzdzīvokļu projekts, kur iegādei tiek piedāvāti gaiši 1-4 istabu dzīvokļi platībā no 38 līdz pat 118 kvadrātmetriem. Katrā dzīvoklī paredzēta lodžija, autonoma ventilācija un pilna iekšējā apdare no kvalitatīviem materiāliem. "Rīgas Vārtu" dzīvokļu siltumu nodrošinās gāzes apkures sistēma. Projekts atrodas ainaviskā vietā Daugavas tuvumā, teritorija ap jaunbūvi būs labiekārtota un apzaļumota, tiks ierīkots apgaismojums un bruģēti gājēju celiņi, uzstādīti soliņi, iekopts mauriņš un dekoratīvie augi. Jauno projektu “Rīgas Vārti” ekspluatācijā plānots nodot šī gada rudenī.

 

Plašāka informācija "Rīgas Vārtiem" pieejama projekta lapā – www.rigasvarti.lv.

 

Sagatavoja:

Dainis Guks

Mārketinga un sabiedrisko
attiecību vadītājs


04.02.2021.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 3 no 4 st., 67 m2
Rīga, Ziepniekkalns
146 500 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod māju
3 ist., 1 st., 120 m2
Limbažu novads, Skulte
47 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 1 no 4 st., 75 m2
Rīga, Teika
195 800 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 108 m2
Rīga, Centrs
258 240 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu