+371 6736 5555

"Rīgas Vārtiem" mainās adrese un notiek aktīva būvniecība

  • Salaspilī topošajā daudzdzīvokļu projektā "Rīgas Vārti", kuram pēc zemes ierīcības projekta saskaņošanas mainīta adrese, turpinās aktīvs darbs pie ārējo un iekšējo inženiertīklu izbūves, informē projekta attīstītāja “"nterbau" valdes loceklis Juris Pitkēvičs, precizējot, ka turpmāk jaunbūve atradīsies Mežmalas ielā 1.


Šobrīd saskaņā ar plānoto būvdarbu grafiku projektā notiek ārējo inženiertīklu izbūve – gandrīz pabeigta āra apgaismojuma izvadu ierīkošana un tiek veikta notekūdeņu kanalizācijas un ūdensvada izbūve. Paralēli ārdarbiem ēkā notiek darbs pie iekšējo inženiertīklu izveides – tajos ietilpst elektroinstalācija, apkures sistēmas izbūve, kā arī ūdens apgādes un kanalizācijas būvniecība. Tāpat turpinās darbs pie pirmā stāva grīdu betonēšanas, tikmēr pārējos projekta stāvos notiek sienu apmešanas darbi un logu montāža.

 

"Jaunais projekts pagaidām nav ieguvis pilnvērtīgu ārējo izskatu, jo logi ierīkoti daļā no ēkas un lielākais darba apjoms patlaban notiek projekta iekštelpās. Jāpiebilst, ka ir ieguldīts liels darbs ar iepirkumiem – pasūtīti lifti, liftu šahtas un kāpnes. Strādājam arī pie iekšdurvju un garāžu paceļamo vārtu iepirkuma," būvniecības procesu komentē attīstītājs.

 

"Rīgas Vārtus", kur iegādei tiek piedāvāti vienas, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi platībā no 38 līdz 118 kvadrātmetriem, ekspluatācijā plānots nodot šī gada nogalē. Šobrīd projektā, kurā kopumā ir 93 praktiski un kvalitatīvi dzīvokļi, jau rezervēti vairāk nekā 60 procenti no visiem mājokļiem.

 

Plašāka informācija pieejama projekta vietnēs – www.rigasvarti.lv un www.arcoreal.lv/rigasvarti.


09.06.2021.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 3 st., 61 m2
Carnikavas novads, Carnikava
51 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
1295 m2
Garkalnes novads, Berģi
89 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod māju
3 ist., 1 st., 120 m2
Limbažu novads, Skulte
46 800 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu