+371 6736 5555

Pirmā atvērto durvju diena "Harmony Home Teika": kā top kvalitāte un komforts

  • Jaunajā projektā "Harmony Home Teika", kas atrodas Ķeguma ielā 39, Rīgā, pirmo reizi norisināsies atvērto durvju diena. Sestdien, 11. decembrī, no pulksten 10.00 līdz 15.00 pasākuma apmeklētājiem būs iespēja klātienē pārliecināties par augsto būvniecības kvalitāti, sajust savrupi novietotās mājas privātumu un uz visiem sev interesējošiem jautājumiem saņemt atbildes no projekta īstenotāja, kā arī banku pārstāvjiem. Atvērto durvju dienas apmeklējumam iepriekš jāreģistrējas.


 

 

 

Pasākuma ietvaros ir sarūpēta vērtīga dāvana: ikviens atvērto durvju dienas apmeklētājs, kas līdz šī gada beigām jaunajā projektā "Harmony Home Teika" rezervēs dzīvokli, pēc mājokļa iegādes saņems dāvanu komplektu 300 eiro vērtībā no Elektrumveikals.lv, lai jaunajās mājās radītu vēl lielāku komfortu.

 

"Harmony Home Teika" izceļas gan ar augstu būvniecības kvalitāti, gan ar rūpēm par iemītnieku dzīves komfortu. Projekta dzīvokļos varēs baudīt patīkamu un veselīgu mikroklimatu, teicamu skaņas izolāciju un mazākus tēriņus, pateicoties augstajai ēkas energoefektivitātei. Lielā mērā šie būtiskie ieguvumi sasniegti ar projekta būvniecībā izmantoto, Austrijā patentēto VST sistēmu, kuras paliekošie veidņi, tāpat kā "Zehnder" individuālie rekuperatori, sertificēti kā pasīvās mājas komponente.

 

"Man ir patiess prieks, ka klientiem, kuriem ir prasības pēc augstāka komforta līmeņa, varam piedāvāt dažādu platību dzīvokļus energoefektīvā mazstāvu ēkā, vienā no pieprasītākajām un zaļākajām Rīgas apkaimēm – Teikā," gandarījumu pauž "ARCO REAL ESTATE" pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.

 

"Harmony Home Teika" iedzīvotāji savās mājās varēs izbaudīt īpašu privātumu, jo projektā ir tikai viena četrstāvu māja ar 48 ergonomiski plānotiem dzīvokļiem – ar pusotru, trim un četrām istabām. Dzīvokļi, kuru platība ir 41 - 86 kvadrātmetri, tiek pārdoti ar pabeigtu iekšējo apdari un santehniku. Katram dzīvoklim ir panorāmas logi visās dzīvojamās telpās un plašas lodžijas ar bīdāmu stiklojumu, kā arī individuālā ventilācijas sistēma ar mitruma un siltuma atgūšanu un CO² vadības sensoru jeb rekuperācija.

 

Dzīvokļu cenā ietilpst individuāla mantu glabātava pagrabstāvā, tāpat tiek piedāvāta iespēja iegādāties autostāvvietu pagalmā. Visu korpusu pagrabstāvos atradīsies arī koplietošanas novietne velosipēdiem un bērnu ratiņiem. Plašie lifti, kas ved līdz pat pagrabam, ir piemēroti lielgabarīta priekšmetu ērtākai pārvietošanai. Īpašu komfortu lifti sniegs jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem, jo liftiem ir plašs durvju atvērums un pirms iekļūšanas tajā nav pakāpienu. Slēgā, krāšņi apzaļumotā teritorijā paredzēts ierīkot rotaļu laukumus un aktivitāšu zonu, kā arī atpūtas vietas ar soliņiem.

 

"Harmony Home Teika" ekskluzīvā atrašanās vieta vienlaikus ļauj baudīt dabas un pilsētvides sniegtās priekšrocības. Pavisam netālu atrodas Biķernieku mežs ar plašām atpūtas un sportošanas iespējām. Vienlaikus ērtu nokļūšanu centrā vai citos mikrorajonos nodrošina tuvumā esošās maģistrālās ielas un sabiedriskais transports. Tirdzniecības centrs "Alfa" un "Domina" ir aptuveni piecu minūšu brauciena attālumā, apkārtnē ir vairākas izglītības iestādes un ārstu prakses.

 

Plašāka informācija par "Harmony Home Teika" pieejama projekta vietnēs – www.harmonyhome.lv un www.arcoreal.lv/harmony.

 

 

"STATS grupa" ir Latvijas uzņēmumu grupa ar pieredzi būvniecībā kopš 1993. gada. Soli pa solim, pulcējot aizrautīgākos savas nozares profesionāļus, "STATS grupa" izaugusi it visā – komandā, pakalpojumu klāstā, kvalitātē, spējā uzdrīkstēties. Visi uzņēmumu darbības virzieni saistīti ar būvniecības nozari. Komandas degsme ir pašu vēlme lepoties ar paveiktā kvalitāti, meklēt jaunas iespējas, lai būvētu aizvien labāk, efektīvāk, ilgtspējīgāk.


"Realto" ir nekustamo īpašumu attīstītājs ar vairāk nekā 18 gadu pieredzi nekustamo īpašumu nozarē. Uzņēmuma portfelī ir biznesa parki, kvartāli un centri ar kopējo iznomājamo platību ~ 250 000 m². "Realto" nomnieki ir vairāk nekā 750 uzņēmumi, kuri darbojas visdažādākajās nozarēs – gan elektronisko sakaru, gan metālapstrādes, gan pārtikas ražošanas, poligrāfijas, farmācijas un daudzu citu nozaru pārstāvji. Biznesa centri, ar kuriem īpaši lepojas uzņēmums, ir "Mūkusalas biznesa centrs", "Manufaktūra", "Braslas biznesa kvartāls".


"ARCO REAL ESTATE" ir starptautisks uzņēmums ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi Latvijas nekustamo īpašumu tirgū. Jau kopš uzņēmuma dibināšanas 1997. gadā "ARCO REAL ESTATE" nepārtraukti attīstās un sekmē darbinieku profesionālo izaugsmi, tādējādi palielinot sniegto pakalpojumu kvalitāti un kļūstot par vadošo pakalpojumu sniedzēju nozarē. Šobrīd uzņēmums, kurā nodarbināti vairāk nekā 50 kvalificēti speciālisti, pakalpojumus sniedz Rīgā, Jūrmalā, Saulkrastos, Daugavpilī, Jelgavā, kā arī Limbažos un citur Latvijā, klientiem piedāvājot nekustamo īpašumu starpniecības, vērtēšanas un konsultāciju pakalpojumus.

 

Dainis Guks
Mārketinga un sabiedrisko
attiecību vadītājs


03.12.2021.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu