+371 6736 5555

Pavasara atlaide garāžām jaunajā projektā “Rīgas Vārti”

  • Lai padarītu pieejamāku jaunā projekta “Rīgas Vārti” infrastruktūru un tās sniegtās ērtības, jaunā projekta attīstītājs “Interbau” no 6. aprīļa piedāvā iespēju iegādāties garāžas ar desmit procentu atlaidi. Īpašais piedāvājums ir spēkā līdz 6. maijam un attiecas uz visu platību garāžām, informē “ARCO REAL ESTATE” pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.


Kopumā “Rīgas Vārtos” iegādei tiek piedāvātas 52 garāžas trīs dažādās platībās – 18, 20 un 23 kvadrātmetru lielumā. Tās atrodas jaunā projekta pirmajā stāvā un ir aprīkotas ar automātiski paceļamiem, siltinātiem paneļveida vārtiem. Virs garāžu ieejām pārkari veido projekta augšējie stāvi, kas ir īpaši ērti un praktiski nokrišņu laikā.

 

 

“Attīstot jauno projektu, uzņēmums “Interbau” lielu uzmanību veltīja tādu apstākļu radīšanai, kas iedzīvotāju dzīvi “Rīgas Vārtos” padarītu ērtāku. Viena no šādām priekšrocībām ir garāžas mājas pirmajā stāvā – tajās droši varēs glabāt ne tikai savu automašīnu, bet arī bērnu ratus, velosipēdus, grila piederumus un citus sadzīviskus priekšmetus, kas nepieciešami, lai pilnvērtīgi baudītu Salaspils attīstīto infrastruktūru un izklaides iespējas projekta apkārtnē,” jauno iemītnieku ikdienu ilustrē Ieva Jansone.

 

"Rīgas Vārti" ir jauns un mūsdienīgs daudzdzīvokļu projekts, kur iegādei tiek piedāvāti gaiši 1-4 istabu dzīvokļi platībā no 38 līdz pat 118 kvadrātmetriem. Katrā dzīvoklī paredzēta lodžija, autonoma ventilācija un pilna iekšējā apdare no kvalitatīviem materiāliem. "Rīgas Vārtu" dzīvokļu siltumu nodrošinās gāzes apkures sistēma. Projekts atrodas ainaviskā vietā Daugavas tuvumā, teritorija ap jaunbūvi būs labiekārtota un apzaļumota, tiks ierīkots apgaismojums un bruģēti gājēju celiņi, uzstādīti soliņi, iekopts mauriņš un dekoratīvie augi. Jauno projektu “Rīgas Vārti” ekspluatācijā plānots nodot šī gada rudenī.

 

Plašāka informācija par "Rīgas Vārtiem" pieejama projekta lapā – www.rigasvarti.lv un www.arcoreal.lv/rigasvarti.

 

 

Sagatavoja:

Dainis Guks

Mārketinga un sabiedrisko
attiecību vadītājs


06.04.2021.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
4 st., 640 m2
Aizkraukles novads, Aizkraukles pilsēta
1 920 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
6 st., 156 m2
Rīga, Klusais centrs
1 575 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
645 m2
Rīga, Klusais centrs
6 445 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 3 no 7 st., 40 m2
Rīga, Centrs
750 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu