+371 6736 5555

Jaunajā projektā "Rīgas Vārti" pēdējie brīvie dzīvokļi

  • Jaunajā daudzdzīvokļu projektā "Rīgas Vārti", kas atrodas Salaspilī, Mežmalas ielā 1, iegādei tiek piedāvāti pēdējie brīvie mājokļi - divistabu, trīsistabu, kā arī viens četristabu dzīvoklis. Šobrīd projektā pieejami dzīvokļi platībā no 60 līdz 115 kvadrātmetriem, savukārt to cena svārstās no 90 500 līdz 162 000 eiro.


Salaspils jaunajā projektā no kopumā 93 dzīvokļiem pārdoti jau 77 jeb 83 procenti no visiem “Rīgas Vārtu” mājokļiem. Lai gan brīvo dzīvokļu skaits arvien sarūk, izvēles iespējas joprojām ir plašas – atlikušie dzīvokļi būs piemēroti kā vienai personai, tā arī lielākām ģimenēm ar bērniem, kas varēs izmantot "Rīgas Vārtu" apkārtnes attīstīto infrastruktūru – piemājas parku, izglītības iestādes, sporta centru, tirdzniecības vietas, sabiedrisko transportu un citu ikdienā nepieciešamo.

 

""Rīgas Vārti" projektā dzīvokļus pārsvarā izvēlas jaunās ģimenes, kurām ir vai arī drīzumā būs bērni. Salaspils projekta dzīvokļus lielākoties rezervē pilsētas vietējie iedzīvotāji vai tās apkārtnē dzīvojošie, kas vēlas mainīt esošo dzīves vietu pret jaunu un mūsdienīgu. Projekts atrodas Salaspils centra tiešā tuvumā, bet vienlaikus nomaļā un klusā vietā, kas iedzīvotājiem ļauj izbaudīt dažādas ērtības," skaidro pārdošanas projektu vadītāja Elizabete Pomaskova.

 

Katrā dzīvoklī ir lodžija un autonoma ventilācija, kas ir viena no projekta būtiskākajām priekšrocībām. Dzīvokļos ir pilna iekšējā apdare: sienas krāsotas, mājīguma radīšanai dzīvokļu grīdas klātas ar dabīgu ozolkoka parketu, savukārt dzīvokļu sanitārajos mezglos papildu komfortam ir uzstādītas elektriski apsildāmas grīdas, kā arī augstas kvalitātes santehnika.

 

Daudzdzīvokļu projekts "Rīgas Vārti" ir daļa no Salaspils attīstītās infrastruktūras, kurā ir viss nepieciešamais pilnvērtīgai ikdienas dzīvei un atpūtai. Projekta tuvumā ir ērta sabiedriskā transporta kustība, kas sekmē gan iedzīvotāju pārvietošanos Salaspils novada teritorijā, gan nokļūšanu līdz 20 kilometru attālumā esošajam galvaspilsētas centram.

 

Plašāka informācija par projektu "Rīgas Vārti" pieejama lapā – www.arcoreal.lv/rigasvarti un www.rigasvarti.lv.

 


13.10.2021.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu