+371 6736 5555

Jaunajā projektā “Rīgas Vārti” nosvinēti Spāru svētki

  • Salaspilī topošajā projektā “Rīgas Vārti”, kas atrodas Nometņu ielā 11, ir noslēdzies nozīmīgs posms – pabeigti ēkas karkasa būvdarbi un uzslietas spāres, tādēļ, turot augstā godā latviešu tradīcijas, 16. aprīlī nosvinēti Spāru svētki, kas simbolizē būvniecības ieiešanu nākamajā fāzē.


“Spāru svētki ir viens no skaistākajiem brīžiem ikvienā būvniecības procesā – līdz ar spāru uzsliešanu ēka iegūst kopskata veidolu, tāpēc būvniekiem šie svētki vienmēr ir īpašs notikums,” atzīst “ARCO REAL ESTATE” pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.

 

 

Jaunā projekta attīstītāja “Interbau” valdes loceklis Juris Pitkevičs norāda, ka mājas augstākajā punktā piekārtajam vainagam nav tikai simboliska nozīme – tas apliecina arī īpašnieku un celtnieku labas savstarpējās attiecības un būves drošību. Turklāt jaunā projekta “Rīgas Vārti” kontekstā šo svētku svinēšanas laiks apliecina, ka būvdarbi notiek saskaņā ar plānu.

 

"Rīgas Vārti" ir jauns un mūsdienīgs daudzdzīvokļu projekts, kurā iegādei tiek piedāvāti gaiši 1-4 istabu dzīvokļi platībā no 38 līdz pat 118 kvadrātmetriem. Kopumā jaunajā piecstāvu ēkā, kas atrodas Salaspils centra tiešā tuvumā, bet vienlaikus ir nomaļā un klusā vietā, ir 93 praktiski plānoti un kvalitatīvi dzīvokļi, no kuriem vairāk nekā puse jau rezervēta. Projektu plānots nodot ekspluatācijā šī gada rudenī.

 

Plašāka informācija pieejama projekta vietnēs – www.rigasvarti.lv un www.arcoreal.lv/rigasvarti.

 

Sagatavoja:

Dainis Guks
Mārketinga un sabiedrisko
attiecību vadītājs


19.04.2021.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 145 m2
Rīga, Purvciems
725 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 6 no 6 st., 48 m2
Rīga, Centrs
77 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 105 m2
Rīga, Purvciems
572 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
2 st., 800 m2
Rīga, Purvciems
6 400 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu