+371 6736 5555

Jaunais projekts "Bišumuiža" pilnībā izpārdots

  • "EfTEN Capital" attīstītais apjomīgais projekts "Bišumuiža", kas atrodas Pārdaugavā, Komētas ielā, ir izpārdots – šodien, 26. februārī, parakstīts pēdējais pirkuma līgums. Kopumā otrajā kārtā astoņās jaunbūvēs pārdoti 112 gaiši un mājīgi dzīvokļi, informē "ARCO REAL ESTATE" valdes locekle un pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.


Uzņēmuma vadība izsaka pateicību projekta pārdošanas komandai – Vijai Sondorei un Tatjanai Jefimovai –, kas veica laikietilpīgu, precīzu un pacietīgu darbu. Īpaši zīmīgs un atmiņā paliekošs šis projekts būs nekustamo īpašumu aģentei Vijai Sondorei, kas “Bišumuižā” realizēja pirmo un pēdējo dzīvokli un kas bija līdzās visos projekta realizācijas posmos.

 

“Savulaik man bija gods uzsākt projekta pārdošanu, tagad arī pabeigt. Ir izdarīts liels darbs, tādēļ ceru, ka jaunie īpašnieki būs apmierināti ar izdarīto izvēli. “Bišumuižas” iedzīvotājiem novēlu saticību un dzīvesprieku. “Bišumuiža” man sagādāja daudz patīkamu mirkļu,” gandarījumu par paveikto pauž Vija.

 

Jaunā projekta pamatakmens ielikts 2005. gadā, kad tika sākta pirmo deviņu māju būvniecība. Šodien Komētas ielas projektu veido 17 ēkas, kurās kopumā realizēti 238 mājokļi.

 

Sagatavoja:

Dainis Guks
Mārketinga un sabiedrisko
attiecību vadītajs


26.02.2021.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 70 m2
Rīga, Centrs
750 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod māju
3 ist., 2 st., 93 m2
Gulbenes novads, Jaungulbenes pag.
50 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
3 ist., 5 no 5 st., 72 m2
Rīga, Centrs
750 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
6 ist., 2 st., 429 m2
Garkalnes novads, Berģi
1 650 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu