+371 6736 5555

Attieksme pret darbu sekmē panākumus

  • Par “ARCO REAL ESTATE” pelnošāko nekustamo īpašumu aģentu 2020. gadā ir kļuvusi Tatjana Jefimova. Ņemot vērā, ka šis ir viņas piektais panākums uzņēmuma mērogā, LANĪDA sertificētā māklere tika aicināta atklāt savu panākumu iemeslu.


- Kāda ir tava panākumu formula, kas palīdzēja kļūt par “ARCO REAL ESTATE” pelnošāko nekustamo īpašumu aģentu 2020. gadā?

 

- Veiksmīgi nekustamo īpašumu mākleri strādā nevis ar nekustamo īpašumu, bet gan ar cilvēkiem! Es mīlu cilvēkus, un nekustamo īpašumu māklera profesijā esmu atradusi sevi un esmu gatava individuāli strādāt ar katru klientu tā, it kā pati pirktu nekustamo īpašumu vai pārdotu pati savu nekustamo īpašumu. Un tāpēc daži klienti ar izbrīnu un pat apbrīnu paziņo: "Mēs pirmo reizi satiekam šādu nekustamo īpašumu mākleri. Jūs mums pastāstījāt visu un vēl vairāk gan par īpašumu, gan arī par visiem “par” un “pret””. Bet es savādāk neprotu. Kad sāku strādāt ar jaunu klientu, es saucu mūs par komandu. Mēs strādājam kopā vienā komandā, jo mums ir viens mērķis - jūs gribat iegādāties nekustamo īpašumu, par kuru sapņojat, kuru vēlaties un kuru varat atļauties, bet mans uzdevums ir palīdzēt jums izvairīties no kļūdām un pēc tam nenožēlot par to, ka iegādājāties šo īpašumu. Un mēs strādājam, saprotam viens otru simtprocentīgi. Paldies manai ilgtermiņa pieredzei bankā, kur mums tika ieaudzināts galvenais princips - visu klientam. Un es šo pieredzi pārnesu uz nekustamā īpašuma nozari.

 

Vissvarīgākais noteikums manā darbā ir mans iekšējais neizsīkstošais optimisms, kurš saka: "Es to varu!" Savā darbā es cenšos attīstīt pozitīvu attieksmi, pozitīvu domāšanu, un tas man ļoti palīdz tikt galā ar grūtajiem brīžiem, kas rodas, strādājot šajā grūtajā biznesā, jo nez kāpēc daudzi uzskata, ka ikviens ir spējīgs pārdot nekustamo īpašumu, jo vienkārši ir jāievieto vietnē “ss.lv” sludinājumu un viss - jūs jau esat nekustamo īpašumu mākleris, taču īstenībā tas tā nav. Māklera profesija ir daudzu profesionālo īpašību, prasmju kopums, spēja kontrolēt sevi un izvairīties no kļūdām, un tāpēc es nepārtraukti mācos un attīstos, pērku jaunas grāmatas, kas man palīdz virzīties uz priekšu. Pēdējā grāmata, ko nopirku pirms nedēļas, ir vācu rakstnieka Dominika Spensta grāmata "6 minūtes - dienasgrāmata, kas mainīs tavu dzīvi".

 

Tāpat viena no galvenajām attīstības motivācijām ir mans uzņēmums “ARCO REAL ESTATE”, kurā strādāju vairāk nekā desmit gadus, un man paveicās, ka tieši šeit es sāku savu ceļu un veiksmīgu karjeru kā nekustamo īpašumu māklere, un vislielāko paldies es gribētu pateikt Jānim Voveram, kurš kļuva par manu pirmo skolotāju-guru un palīdzēja ar profesionāliem padomiem nekustamo īpašumu māklera profesijas apgūšanā. Arī savstarpējā palīdzība, komandas gars un profesionalitāte ir mūsu veiksmīgā uzņēmuma galvenais kredo. Un es gribu šeit strādāt ilgi un, protams, veiksmīgi.

 

Sagatavoja:

Dainis Guks
Mārketinga un sabiedrisko

attiecību vadītajs


05.02.2021.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
5 ist., 2 no 3 st., 135 m2
Jūrmala, Melluži
270 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu