+371 6736 5555

"ARCO REAL ESTATE" uzsāk dzīvokļu pārdošanu projektā “City Home”

  • Nekustamo īpašumu uzņēmums "ARCO REAL ESTATE" uzsāk dzīvokļu rezervāciju jaunajā daudzdzīvokļu projektā "City Home", kas atrodas Miera ielā 103, Rīgā. Projektu attīsta nekustamo īpašumu pārvaldītājs "Interbaltija". Jauno piecstāvu ēku, kurā ir vienu, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi, ekspluatācijā plānots nodot šī gada rudenī.


"City Home" dzīvokļi, kuru griestu augstums ir 2,85 metri, pieejami ar pilnu apdari platībā no 26 līdz 106 kvadrātmetriem. Jaunajā projektā ir iespēja izvēlēties kādu no attīstītāja piedāvātajiem interjera dizainiem un krāsu gammu variantiem vēl projekta būvniecības laikā. Dažiem no dzīvokļiem ir pieejami balkoni, savukārt mansarda dzīvokļos ir iespējams baudīt dabisko apgaismojumu un pilsētas ainavu. Projekts ir pilnībā pielāgots tam, lai tajā ērti varētu dzīvot cilvēki ar kustību traucējumiem, kā arī ģimenes ar bērniem.

 

Projekta ēka ir energoefektīva, ar mūsdienīgu arhitektūru, kas iekļaujas pilsētas vēsturiskajā apbūvē. Zemes kopējā platība ir 1 836 kvadrātmetri, un kopā ar dzīvokļiem īpašumā tiek iekļautas arī zemes domājamās daļas. Energoefektivitāte atbilst visaugstākajiem mūsdienu standartiem, ko nodrošina kvalitatīvas mūra starpsienas, dubultā stiklojuma logi, individuālie ūdens un siltuma skaitītāji, kā arī kvalitatīvs siltummezgls ar automātisko siltuma padevi. "City Home" ēkai tiks garantēti zemi komunālie maksājumi gan vasarā, gan ziemā.

 

Ēkas fasāde ir gaumīga un mūsdienīga, bet eksterjers ir saskaņots ar Rīgas vēsturiskā centra padomi un ieguvis Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas apstiprinājumu. Drošību projektā garantē kvalitatīvs apgaismojums pagalmā un kāpņu telpās ierīkotās videonovērošanas kameras. Iekļūšana kāpņu telpās notiek ar drošu RFID karšu un domofonu palīdzību, tikmēr ātrgaitas lifti nodrošinās nokļūšanu no dzīvokļa līdz pagrabstāva telpām. Projekta pagalms ir labiekārtots un apzaļumots ar dekoratīviem stādījumiem. Tajā saglabāts liels, skaists osis, ierīkots bērnu rotaļu laukums un pieejama stāvvieta 26 automašīnām.

 

Plašāka informācija par jauno projektu pieejama "ARCO REAL ESTATE" lapā – www.arcoreal.lv/cityhome.


12.07.2021.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 145 m2
Rīga, Purvciems
725 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 6 no 6 st., 48 m2
Rīga, Centrs
77 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 105 m2
Rīga, Purvciems
572 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
2 st., 800 m2
Rīga, Purvciems
6 400 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu