+371 6736 5555

“ARCO REAL ESTATE” aicina uz atvērto durvju dienu jaunajā projektā “EDINBURGH Apartments&Lofts”

  • Jūrmalas projektā “EDINBURGH Apartments&Lofts”, kas atrodas Mežaparka prospektā 10, Dzintaros, 3. jūlijā no pulksten 11.00 līdz 16.00 norisināsies atvērto durvju diena. Atjaunotā projekta attīstītājs “Lebensbau Development” šobrīd piedāvā izdevīgus iegādes nosacījumus, apartamentu cenā iekļaujot virtuves iekārtu ar iebūvēto sadzīves tehniku “Electrolux”, informē “ARCO REAL ESTATE” pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.


“Vasara ir piemērotākais laiks, kad klātienē iepazīt Dzintaru mežaparka tuvumā esošo projektu, jo “EDINBURGH Apartments&Lofts” spilgtākās priekšrocības saistītas tieši ar vidi gada karstākajā periodā. Projekts atrodas 600 metru attālumā no pludmales, un ap ēkām plešas 14 000 m² liels piemājas parks, kurā šobrīd tiek ierīkoti dizainiski atpūtas un sporta infrastruktūras objekti, kā arī bērnu rotaļu laukums. Projekta teritorijā jau ierīkota 71 autostāvvieta un velosipēdu novietnes,” papildina “ARCO REAL ESTATE” pārstāve.

 

 

Pazīstamās arhitektes Zanes Teteres-Šulces projektēto “EDINBURGH Apartments&Lofts” veido divas savstarpēji saistītas ēkas: piecstāvu ēkā izbūvēti 65 apartamenti ar 1-3 istabām platībā no 28 līdz 88 kvadrātmetriem, savukārt divstāvu ēkā atrodas 27 lofti, kuru platība sasniedz pat 153 kvadrātmetrus. Visos apartamentos un loftos paredzēta pilna apdare. Loftu iekārtojums būs veltījums visiem tiem, kuriem patīk oriģināli risinājumi, kas neiekļaujas klasiskajos standartos. Katram loftam būs kāda unikāla atšķirība, pusei no kopskaita paredzēts arī divlīmeņu plānojums, kurā augšējo platību varēs izmantot kā guļamtelpu. Katram apartamentam un loftam ir sava terase vai balkons.

 

Projekta “EDINBURGH Apartments&Lofts” iedzīvotāji var baudīt vairākas priekšrocības: dzīvokļu augstvērtīgo dizainu, kvalitatīvo apdari, funkcionālo plānojumu un mūsdienīgo komfortu, kā arī pastaigas attālumā sasniedzmo, tūristu iecienīto Jomas ielu. Blakus projektam atrodas daudzfunkcionālais Dzintaru mežaparks, kas patiks gan lēnu pastaigu, gan aktīvas atpūtas baudītājiem, savukārt apkārtnē pieejama ikdienā nepieciešamā infrastruktūra – pārtikas un sadzīves preču veikali, izglītības iestādes, kafejnīcas un restorāni, medicīnas iestādes, sporta centri, kā arī sabiedriskais transports. Dzintaros esošais projekts atrodas vien pusstundas brauciena attālumā no Rīgas, un līdz tam var ērti nokļūt, izmantojot arī dzelzceļa satiksmi.

 

Apartamenti ekspluatācijā nodoti šī gada janvārī, savukārt loftu, no kuriem gandrīz puse jau rezervēta, nodošana ekspluatācijā paredzēta 2021. gada rudenī. Kā norāda projekta attīstītājs, jūlijā tiks pabeigts pirmais loftu paraugdzīvoklis.

 

Plašāka informācija par atjaunoto projektu pieejama “ARCO REAL ESTATE” mājas lapā – www.arcoreal.lv/edinburgh.

 

Sagatavoja:

Dainis Guks
Mārketinga un sabiedrisko
attiecību vadītājs



24.06.2021.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 145 m2
Rīga, Purvciems
725 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 6 no 6 st., 48 m2
Rīga, Centrs
77 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 105 m2
Rīga, Purvciems
572 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
2 st., 800 m2
Rīga, Purvciems
6 400 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu