+371 6736 5555

"ARCO REAL ESTATE" – platforma biznesam nekustamo īpašumu jomā

  • Uzsākot jebkuru biznesu pakalpojumu sfērā, nepieciešamas dažādas investīcijas, īpaši uzņēmējdarbībā, kas saistīta ar nekustamiem īpašumiem. Biznesa uzsākšanai nekustamo īpašumu nozarē nepieciešami ieguldījumi ne tikai biroja iekārtu iegādei, ofisa telpu nomai un reprezentatīvo materiālu izgatavošanai, bet arī mūsdienīgas tehnikas pirkumam, lai klientiem sniegtu maksimāli kvalitatīvu starpniecības pakalpojumu. Īpašas prasības nosaka arī starpnieku darbības likums, proti, ka uzņēmumā jāievieš komplicēta iekšējās kontroles sistēma un jāapdrošina civiltiesiskā atbildība. Un tas vēl nav viss. Lai konkurētu ar citām kompānijām un viestu uzticību potenciālo klientu acīs, nepārtraukti jārūpējas par darbinieku kompetences paaugstināšanu, uzņēmuma reputāciju un jāizmanto maksas resursi – nozares portāli un datu bāzes.


“ARCO REAL ESTATE” ikvienam jaunpienācējam, kas savu profesionālo izaugsmi saskata tieši nekustamo īpašumu biznesā, nodrošina visus apstākļus veiksmīgam sākumam, lai māklera galveno uzmanību fokusētu uz pakalpojumu sniegšanu klientiem, nevis uz materiāltehnisko nodrošinājumu, kas prasa lielus ieguldījumus, laiku un zināšanas.

 

Viena no būtiskākajām priekšrocībām, ko jaunais darbinieks iegūst, pievienojoties “ARCO REAL ESTATE”, ir ērtais birojs pašā Rīgas centrā. Lai gan tas iekārtots Blaumaņa ielas vēsturiskajā ēkā, birojs ir veidots, ņemot vērā mūsdienu prasības un nekustamo īpašumu aģentu darba specifiku. Birojā ir pieejamas gan plašas kopstrādes telpas, kurās darbinieki ikdienā strādā un savā starpā apmainās ar aktuālu informāciju, gan mazākas platības, kur rodams klusums. Tāpat birojā ir arī ērtas sanāksmju telpas, kuras aģenti izmanto klientu uzņemšanai. Neatņemama biroja sastāvdaļa ir uzņēmuma sekretāre, kas laipni apkalpo biroja apmeklētājus, atbild uz telefona zvaniem, e-pasta vēstulēm un citādi asistē uzņēmuma darbiniekiem.

 

Uzsākot darbu “ARCO REAL ESTATE”, jaunajam darbiniekam tiek nodrošināta nepieciešamā biroja tehnika - printeri, skeneri, dokumentu iesiešanas iekārtas. Darbiniekam tiek piešķirta uzņēmuma sim-karte, izveidots personalizēts e-pasts un izveidots drošs privātais serveris viena terabaita lielumā dokumentu glabāšanai ar iespēju failiem piekļūt no jebkuras viedierīces.

 

Lai aģents klientiem varētu sniegt kvalitatīvu starpniecības pakalpojumu, “ARCO REAL ESTATE” nodrošina ar mūsdienīgu fototehniku un ērti lietojamu datu bāzi, kurā ir iespēja objektu sludinājumus publicēt ne tikai uzņēmuma mājas lapā, bet arī sadarbības partneru – “City24.lv”, “SS.lv” un “Varianti.lv” – lapās, tādējādi būtiski ietaupot aģenta darba laiku. Darbiniekiem ir piekļuve maksas resursiem, bez kuriem starpnieka darbs nav iedomājams, – “Kadastrs.lv”, “Zemesgramata.lv”, “Cenubanka.lv” un “Lursoft”.

 

Uzņēmumā ir ieviesta GDPR regula, saskaņā ar Nekustamā īpašuma darījumu starpnieku darbības likumu ieviesta iekšējās kontroles sistēma un ir apdrošināta civiltiesiskā atbildība. Tāpat “ARCO REAL ESTATE” ir atzīts par godīgu nodokļu maksātāju, par ko Valsts ieņēmumu dienests uzņēmumu iekļāvis bronzas sadarbības programmā. Ikdienas darbā aģenti saņem visu nepieciešamo atbalstu no uzņēmuma jurista, grāmatveža, mārketinga speciālistiem, kā arī no citiem zinošiem, pieredzes bagātiem un atsaucīgiem kolēģiem.

 

Mākleri, kuri šobrīd strādā individuāli, bet nespēj izpildīt likumu prasības un sava biznesa attīstībai investēt pietiekami daudz līdzekļu, lai konkurētu nozarē, kā arī tie, kas savu karjeru saskata tieši nekustamo īpašumu nozarē, tiek aicināti pievienoties “ARCO REAL ESTATE” profesionāļu komandai, sūtot savu CV un pieteikuma vēstuli uz e-pasta adresi riga@arcoreal.lv. Tāpat tiek aicināti arī tie starpnieki, kas savu darbību joprojām nav legalizējuši un kas vēlas kļūt par jomas speciālistiem, apgūstot profesiju “ARCO REAL ESTATE”.

 

Darbs nekustamo īpašumu nozarē ir aizraujošs, dinamisks un stabils, par ko liecina koronavīrusa izraisītās pandēmijas nespēja ilgtermiņā ietekmēt jomu.

 

 

Sagatavoja:

Dainis Guks
Mārketinga un sabiedrisko

attiecību vadītājs


09.03.2021.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
5 ist., 2 no 6 st., 118 m2
Rīga, Centrs
278 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
3 ist., 6 no 6 st., 190 m2
Rīga, Centrs
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 8 st., 83 m2
Rīga, Purvciems
158 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
3 ist., 6 no 6 st., 60 m2
Rīga, Centrs
700 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu