+371 6736 5555

Visiem divistabu un penthouse dzīvokļiem "Bišumuižā" atlaides no 11 000 līdz 34 500 EUR

  • Jaunais projekts "Bišumuiža" mājokļu meklētāju simpātijas iekarojis ar mikrorajoniem neraksturīgu, augstas kvalitātes dzīvokļu piedāvājumu. Zaļā apkārtne, attīstītā infrastruktūra, plašās terases, lielie logi un augstie griesti – tās ir tikai dažas priekšrocības, ar kurām var lepoties "Bišumuiža" .


Šobrīd ir pats labākais laiks, lai izvēlētos kādu no "Bišumuižas" dzīvokļiem, jo līdz Līgo svētkiem visiem divistabu un penthouse dzīvokļiem ir spēkā vēl nebijušas atlaides - no 11 000 līdz pat 34 500 EUR . "Bišumuižas" mājokļi var būt lieliska alternatīva privātmājai, un ņemot vērā šobrīd esošo īpašo cenu piedāvājumu, pašlaik šis, iespējams, ir labākais šāda segmenta mājokļu piedāvājums tirgū.

 

Atlaides visiem divistabu dzīvokļiem - no 11 000 līdz 14 500 EUR!

 

"Bišumuižas" divistabu dzīvokļi izceļas ar plašumu – to platība ir 66 m² un papildu telpas sajūtu sniedz augstie griesti, kuru augstums sasniedz 2, 85 m, kā arī 10 m² lielie balkoni. Visi dzīvokļi novietoti uz divām debesu pusēm, kas nodrošina gan lielisku skatu pa logiem, gan daudz gaismas, vēl vairāk pastiprinot komforta sajūtu, pavadot laiku mājās. Puse no "Bišumuižas" divistabu dzīvokļiem ir ar divām izolētām istabām, kas sniedz iespēju tos izmantot arī kā divu guļamistabu dzīvokļus. 

 

Atlaides visiem penthouse dzīvokļiem - no 24 950 līdz 34 500 EUR! 

 

Penthouse jeb četristabu dzīvokļiem ir ļoti plašas ārtelpas (35 m²) un majestātiski augsti griesti viesistabā (4,20 m). Šie mājokļi var būt lieliska alternatīva privātmājai vai, piemēram, rindu mājai, kļūstot par piemērotu mājokli arī ģimenēm. Pēdējos stāvos esošajiem četru istabu dzīvokļiem ir papildu balkons pie galvenās guļamistabas.

 

"Bišumuižas" mājas atrodas pieprasītās Pārdaugavas klusajā daļā, Komētas ielā, netālu no CSDD ēkas, vien 15 minūšu braucienā no pilsētas centra. Šobrīd ekspluatācijā nodotas pēdējās astoņas projekta ēkas ar 112 jauniem, pilnas apdares dzīvokļiem, ar plašiem balkoniem un terasēm. "Bišumuižas" mājas ir mazstāvu apbūves, četrstāvu ēkās ar 14 dzīvokļiem katrā no tām.

 

Augstas kvalitātes būvniecības tehnoloģijas apvienojumā ar trīskāršā stiklojuma logiem, pārdomāto gāzes apkures sistēmu un siltuma skaitītājiem projekta dzīvokļus padara energoefektīvus, nodrošinot lielisku siltuma un skaņas izolāciju. 

 

Dzīvokļiem ir pārdomāti un funkcionāli plānojumi, kur katra telpa veiksmīgi pilda savu funkciju un laika pavadīšanu iekštelpās padara komfortablu un patīkamu. Papildu ērtībām kalpo arī plašie logi un augstie griesti, kas pēdējo stāvu mājokļos pārsniedz pat četrus metrus. 

 

Viena no lielākajām projekta priekšrocībām ir iespēja ātri un ērti nokļūt sev nepieciešamajās vietās ar privāto vai sabiedrisko transportu. Sabiedriskā transporta pieturas atrodas pie paša ciemata, savukārt pāris minūšu braucienā ar auto ir sasniedzams Salu tilts, Akmens tilts un Dienvidu tilts, kas tālāk ērti aizved uz citiem Rīgas rajoniem. 

 

Projekta apkārtne ir zaļa un dabas ieskauta. "Bisumuižas" iedzīvotājiem liela priekšrocība ir turpat blakus esošais mežs, kur aizvadīt gan sportiskas aktivitātes, gan relaksējošas pastaigas. Pagalmus ieskauj kopts zāliens, koki un košas puķu dobes. Projekta teritorija ir bruģēta un apgaismota, bērniem izveidots jauns atpūtas laukums, savukārt visiem sportot gribētājiem pieejams arī sporta laukums ar basketbola grozu. 

 

Projekta teritorijā ir vieta vairākiem ģimenes auto – iedzīvotāju ērtībām izbūvēts papildu stāvlaukums, lai nepieciešamības gadījumā būtu pieejama ne tikai viena, bet arī divas autostāvvietas.

 

Plašāk par dzīvokļu cenām un projektu varat uzzināt - www.arcoreal.lv/bisumuiza.

 

Avots: City24.lv (07.05.2020.)


11.05.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu