+371 6736 5555

Salaspilī jaunajā projektā "Rīgas Vārti" uzsākta dzīvokļu rezervācija

  • Nekustamo īpašumu uzņēmums "ARCO REAL ESTATE" no 1. septembra uzsāk dzīvokļu rezervāciju jaunajā daudzdzīvokļu projektā "Rīgas Vārti", kas atrodas Salaspilī, Nometņu ielā 11. Projektu attīsta SIA "Interbau", kas Latvijā darbību uzsāka 2012. gadā. Jauno piecstāvu ēku ekspluatācijā plānots nodot jau nākamā gada rudenī.


"Rīgas Vārti" ir jauns un mūsdienīgs daudzdzīvokļu projekts Salaspilī, kur iegādei tiek piedāvāti gaiši 2 – 4 istabu dzīvokļi platībā no 38 līdz pat 118 kvadrātmetriem. Kopumā jaunajā piecstāvu ēkā, kas atrodas Salaspils centra tiešā tuvumā, bet vienlaikus ir nomaļā un klusā vietā, ir 93 praktiski plānoti un kvalitatīvi dzīvokļi.

 

Katrā dzīvoklī ir lodžija un autonoma ventilācija, kas ir viena no projekta būtiskākajām priekšrocībām. Dzīvokļos ir pilna iekšējā apdare: sienas krāsotas, mājīguma radīšanai dzīvokļu grīdas klātas ar dabīgu ozolkoka parketu, savukārt dzīvokļu sanitārajos mezglos papildu komfortam ir uzstādītas elektriski apsildāmas grīdas, kā arī augstas kvalitātes santehnika. Tikmēr siltumu nodrošina efektīva gāzes apkures sistēma, kuras energoefektivitāti papildina plastikāta logi ar trīskāršām stikla paketēm.

 

Jaunais projekts "Rīgas Vārti" atrodas ainaviskā vietā ar lielisku skatu uz apkārtnes plašajām pļavām un blakus daudzgadīgai bērzu birzij, kurā vijas takas relaksējošām pastaigām un kas tuvējo apkārtni nodrošina ar svaigu gaisu. Teritorija ap jauno projektu ir labiekārtota un apzaļumota, ir ierīkots apgaismojums un bruģēti gājēju celiņi, uzstādīti soliņi, ir kopts zālājs un dekoratīvie augi.

 

Topošie projekta iedzīvotāji novērtēs ikdienā nepieciešamās infrastruktūras pieejamību, jo projekta tuvumā ir ērta sabiedriskā transporta kustība, sporta centrs ar stadionu, publiskais peldbaseins, izglītības iestādes dažādām vecuma grupām, bibliotēka un kulturas nams. Tāpat netālu esošajā Salaspils centrā ir sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumi, vairāki pārtikas preču veikali, kā arī medicīnas iestādes, savukārt blakus projektam atrodas būvmateriālu tirdzniecības centrs un degvielas uzpildes stacijas.

 

Plašāka informācija par jauno projektu, kā arī aģentiem, kuri īsteno dzīvokļu rezervāciju un pārdošanu, pieejama "ARCO REAL ESTATE" mājas lapā – www.arcoreal.lv/rigasvarti.

 

 


01.09.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
5 ist., 2 no 3 st., 135 m2
Jūrmala, Melluži
270 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu