+371 6736 5555

Rīgas pieejamākajā projektā “Liepziedi” aktīvi norit otrās ēkas būvdarbi

  • Blakus rīdzinieku iecienītai atpūtas vietai - Mežaparkam - šobrīd top jaunā dzīvokļu projekta “Liepziedi” otrā māja, kuras būvniecību veic būvsabiedrība “Kvadrum”. Pie “Liepziedu” pirmās mājas, kuras dzīvokļus apdzīvo 160 ģimenes, jau stalti slejas otrās mājas karkass. “Liepziedu” otrā ēka, kas tiek būvēta pēc attīstītāja “Estera Development” augstās kvalitātes standartiem, jau nākamajā gadā uzņems vairāk nekā 170 ģimenes, taču dzīvokļu rezervācija un iegāde par īpaši pievilcīgām cenām sākusies jau tagad.


“Liepziedu otrās mājas būvdarbi notiek pilnā sparā un saskaņā ar izstrādāto būvniecības kalendāro grafiku. Tā arī ziemai neraksturīgie laikapstākļi pozitīvi ietekmē plānoto darbu gaitu, ļaujot būvniecības darbiem arvien raitāk ritēt uz priekšu. Mēs turpinām aktīvi plānot, organizēt un realizēt darbus, lai nākamajā gadā vērtu vaļā durvis jaunajiem “Liepziedu” iemītniekiem,“ norāda O. Saliņš, “Kvadrum” būvdarbu vadītājs.

 

 

Kamēr norit aktīvs darbs pie “Liepziedu” otrās mājas būvniecības, tikmēr nekustamo īpašumu attīstītājs “Estera Development” un uzņēmums “ARCO REAL ESTATE” aicina apskatīt pirmajā mājā ierīkotos paraugdzīvokļus, lai interesentiem būtu vieglāk pieņemt lēmumu par sava jaunā dzīvokļa iegādi. Katru marta ceturtdienu no plkst. 16.00 līdz 20.00, iepriekš reģistrējoties apmeklējumam, kopā ar “ARCO REAL ESTATE” nekustamo īpašumu aģentēm būs iespēja apskatīt pirmajā mājā gaumīgi iekārtotos paraugdzīvokļus un uzzināt vairāk par otro māju un tās priekšrocībām. Reģistrēties apmeklējumam iespējams šeit.

 

“Liepziedu” otrajā mājā rezervācijai pieejami vienas, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi ar plašiem panorāmas logiem, kas ienesīs katrā dzīvoklī mājīguma un plašuma sajūtu un saikni ar dabu, kas ir “Liepziedu” neatņemama sastāvdaļa. Iedzīvotāju ikdienu atvieglos ēkā ierīkotie lifti un saimniecības telpas. Savukārt  lietainās un sniegotās dienas patīkamākas padarīs pazemes autostāvvietu pieejamība, no tām, nokrišņiem neietekmējot, ērti un ātri būs iespēja nokļūt uz savu mājokli.

 

 

Jaunais dzīvokļu projekts piemērots ik vienam – studentiem, kas ir savas pirmās mājvietas meklējumos, pāriem, ģimenēm ar bērniem, senioriem, dabas cienītājiem un ikvienam aktīva dzīvesveida piekritējam. Blakus “Liepziediem” atrodas pilsētas sabiedriskā transporta pieturas, dzelzceļa stacija “Mangaļi”, hipermārkets “RIMI Mīlgrāvis”, veikals “Mego”, veikals “Maxima X”, degvielas uzpildes stacija “Circle K”, kafejnīcas, izglītības un kultūras iestādes. Aktīvās atpūtas cienītāji novērtēs Mežaparka, “Ozo Golfa Kluba”, Ķīšezera un Vecāķu pludmales tuvumu.

 

Vairāk par “Liepziediem” uzzini, sazinoties ar nekustamo īpašumu aģentēm vai reģistrējoties marta atvērto durvju dienu apmeklējumam!


26.02.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 3 no 4 st., 67 m2
Rīga, Ziepniekkalns
146 500 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod māju
3 ist., 1 st., 120 m2
Limbažu novads, Skulte
47 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 1 no 4 st., 75 m2
Rīga, Teika
195 800 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 108 m2
Rīga, Centrs
258 240 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu