+371 6736 5555

Pēdējo dzīvokļu izpārdošana jaunajā projektā "Tuvidi"

  • Nekustamo īpašumu attīstītājs "Estera Development" sarūpējis īpašus nosacījumus "Tuvidu" pēdējo dzīvokļu iegādei – 5000 eiro atlaidi. Īpašais piedāvājums būs spēkā 11. un 13. jūnijā "City24" organizētā "Atvērto durvju dienas maratona" ietvaros. Atvērto durvju dienu apmeklētājiem, iepriekš reģistrējoties konkrētam apskates laikam, būs iespēja iegādāties kādu no pēdējiem trīsistabu dzīvokļiem par īpaši pievilcīgu izpārdošanas cenu vai saņemt dāvanu karti 5000 eiro vērtībā jaunā mājokļa iekārtošanai.*


No sākotnēji pieejamajiem "Tuvidu" 90 dzīvokļiem pārdošanā ir vairs tikai trīs dzīvokļi un īpašais piedāvājums – pilnībā mēbelēts paraugdzīvoklis, kas aprīkots līdz pat sīkākajai detaļai, lai uzsākt dzīvi tajā varētu nekavējoties. Jauno projektu apdzīvo draudzīgi iedzīvotāji, kuri radījuši atsaucīgu un izpalīdzīgu kaimiņu komūnu. Šobrīd "Tuvidu" esošajiem iedzīvotājiem tiek meklēti jauki kaimiņi, kuri apdzīvos un sauks par savām jaunajām mājām kādu no šobrīd vēl pieejamajiem dzīvokļiem.

 

Nepalaid garām iespēju! Kuru dzīvokli izvēlēsies Tu?

 

Īpašais piedāvājums – trīsistabu paraugdzīvoklis nr. 17 ar 9 m² plašu terasi. Pilnībā mēbelēts un aprīkots līdz pat sīkākajai detaļai. 

 

 

Trīs istabu dzīvoklis nr. 38 ar iebūvētu antracīta krāsas virtuvi un tehniku. Privātā ārtelpa – 9 m² plaša terase.

 

 

Trīsistabu dzīvoklis nr. 28 ar iebūvētu smilškrāsas virtuvi un tehniku. Privātā ārtelpa – 9 m² plaša terase. 

 

 

Trīsistabu dzīvoklis nr. 48 ar  9 m² plašu terasi.

 

 

"Tuvidi" atrodas klusā un zaļā pilsētā Baložos, priežu meža ielokā, un vienlaikus tikai 20 minūšu brauciena attālumā no iespējām piesātinātā Rīgas centra, kas ir ērti sasniedzams gan ar automašīnu, gan sabiedrisko transportu – 23. autobusu un mikroautobusu. Un ne tikai tā – daži "Tuvidu" iedzīvotāji ikdienā labprāt pārvietojas ar velosipēdu, mērojot arī lielākus attālumus.

 

Dzīvojot "Tuvidos", viss Tev ikdienā nepieciešamais būs pieejams piecu minūšu gājiena attālumā – blakus "Tuvidiem" atrodas Baložu vidusskola un bērnudārzs, pāris minūšu gājiena attālumā ir pārtikas un sadzīves preču veikaliņi, sabiedriskā transporta pieturvieta, bibliotēka un kultūras nams. Baložu pilsētas teritorijā ir daudz priežu mežu, kuros doties garās pastaigās, nodoties aktīvajai atpūtai svaigā gaisā, rīkot piknikus, izvest pastaigā savu četrkājaino draugu un baudīt meža veltes.

 

Reģistrējies Atvērto durvju dienai un kopā ar "ARCO REAL ESTATE" nekustamo īpašumu aģentēm apskati pēdējos pārdošanā pieejamos "Tuvidu” dzīvokļus un ar izdevīgiem nosacījumiem izvēlies vietu, kuru saukt par savām jaunajām mājām!

 

*Akcija spēkā, apmeklējot "Tuvidus" 11. vai 13. jūnijā Atvērto durvju dienas ietvaros un veicot "Tuvidu" dzīvokļa pirkumu, noslēdzot līgumu un veicot rezervācijas maksu līdz 30.06.2020.

 


02.06.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
5 ist., 2 no 3 st., 135 m2
Jūrmala, Melluži
270 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu