+371 6736 5555

Māris Laukalējs: 20 gadi uzņēmumā

  • Novembra pirmajā dienā aprit 20 gadi, kopš nekustamo īpašumu uzņēmumam ir pievienojies Māris Laukalējs. Šajā laikā Māris gan valdes darbā, gan vērtēšanas nodaļā ar savām zināšanām, vērtīgo pieredzi un milzīgajām darba spējām ir pilnveidojis uzņēmuma sniegto pakalpojumu klāstu un kvalitāti, palīdzot #ArcoRealEstate kļūt par vadošo nekustamo īpašumu uzņēmumu Baltijā. Viņa vadībā ir izskoloti daudzi nozares profesionāļi, kas ikdienā palīdz uzņēmuma klientiem dažādās Latvijas vietās.


Šobrīd Māris ne tikai veiksmīgi turpina iesākto darbu valdē un vērtēšanas nodaļā, bet ir arī Latvijas Īpašumu vērtētāju asociācijas valdes loceklis un metodiskās padomes biedrs, kā arī šīs organizācijas Profesionālās izglītības komitejas vadītājs. Māris vada "ARCO REAL ESTATE" analītiķu komandu, lieliski pārzinot nekustamo īpašumu tirgus nianses un regulāri sniedzot komentārus Latvijas lielākajiem medijiem, lai plašākai auditorijai palīdzētu izprast nozari un informētu par jomas aktualitātēm. Tāpat eksperts regulāri tiek aicināts uz sadarbības partneru – banku un asociāciju – rīkotiem semināriem, kuros izglīto klausītājus par nekustamo īpašumu vērtēšanu.
 
Māris ir pozitīvs un atsaucīgs vadītājs, kurš prot uzklausīt un dot noderīgu padomu vissarežģītākajās situācijās. Viņa labestību novērtē ne vien kolēģi, kas ikdienā plecu pie pleca aizrautīgi nodarbojas ar vērtēšanu, bet arī klienti un partneri.
 
Sveicam "ARCO REAL ESTATE" valdes locekli un vērtēšanas nodaļas vadītāju Māri Laukalēju ar sasniegumiem un novēlam veiksmi un izdošanos turpmākajā darbā.
 

02.11.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Centrs
2 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Vecrīga
2 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 108 m2
Rīga, Centrs
258 240 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 3 st., 61 m2
Carnikavas novads, Carnikava
51 000 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu