+371 6736 5555

Jaunie projekti, kurus piedāvā tikai "ARCO REAL ESTATE"

  • Vajadzību pēc mājokļa nevar ietekmēt ārēji apstākļi, tādēļ tiem, kas arī šobrīd apsver domu tikt pie jauna un kvalitatīva dzīvokļa, "ARCO REAL ESTATE" pārdošanas nodaļas vadītāja un valdes locekle Ieva Jansone piedāvā iepazīt kādu no uzņēmuma piedāvātajiem daudzdzīvokļu projektiem.


“Liepziedi”: dzīve pie Mežaparka – pieejama izvēle

 

 

"Pieņemamas dzīvokļu cenas, funkcionāli mājokļu plānojumi un ļoti izdevīga, jaunām ģimenēm piemērota atrašanās vieta,” tā jauno daudzdzīvokļu projektu "Liepziedi" kodolīgi raksturo Ieva Jansone, piebilstot, ka šobrīd aktīvi norit dzīvokļu rezervācija projekta otrā ēkā.

 

"Liepziedu" otrā ēkai, kas būvēta kā spoguļattēls pirmajai, ir seši stāvi, un tajā top vienu, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi platībā no 22 līdz 68 kvadrātmetriem. Projekts atrodas zaļā vidē – 200 metru attālumā no atpūtnieku iecienītā Mežaparka, netālu no Ķīšezera un golfa kluba. Projekta tuvumā ir visa nepieciešamā infrastruktūra – veikali, skola, bērnudārzs, sabiedriskais transports, kā arī dažādas atpūtas iespējas. Vairāk par "Liepziediem" var uzzināt projekta mājas lapā - www.arcoreal.lv/liepziedi!

 

"Tuvidi" – dzīvesvieta harmonijā ar dabu

 

 

"Tuvidi" ir jauns daudzdzīvokļu projekts Baložos, kas atrodas 20 minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra. Moderni un pārdomāti dzīvokļi pāriem, ģimenēm ar bērniem un visiem tiem, kas vēlas dzīvot tuvāk dabai. Projektā, kurā šobrīd atlikuši tikai trīs brīvi dzīvokļi, ietilpst divas blakus esošas dzīvokļu ēkas. Tās no ziemeļu puses ieskauj priežu mežs, kur var doties pastaigās, ļaut izskrieties mājas mīlulim vai baudīt meža veltes. Projekta ēkām ir pieci stāvi, kuros iekārtoti divu un trīs istabu dzīvokļi. Katra dzīvokļa priekšrocība ir lielie balkoni - to platums pārsniedz septiņus metrus.

 

""Tuvidu" funkcionalitāte, ērtības, kā arī iedzīvotāju pozitīvās atsauksmes par dzīvokļiem apliecina šī projekta kvalitāti. Jaunais projekts Baložos ir ideāla dzīvesvieta tiem, kuriem ikdienā ir būtiska dabas klātbūtne un vienlaikus svarīgs Rīgas centra tuvums," skaidro "ARCO REAL ESTATE" pārstāve. Plašāk par projektu: www.arcoreal.lv/tuvidi.

 

Ģenerāļa Radziņa krastmala 29 – dzīvokļi ar skatu uz Daugavu

 

 

Renovētā sešstāvu projektā, kas atrodas tikai dažu minūšu attālumā no Vecrīgas, iegādei tiek piedāvāti gaiši un mājīgi trīs un četru istabu dzīvokļi platībā no 67 līdz 95 kvadrātmetriem. Renovācijas procesā namīpašumā saglabāti oriģinālie elementi, kas ēkai piešķir īpašu vēsturisko vērtību. Dzīvokļos ir saglabātas oriģinālas dēļu grīdas, durvis, ulmaņlaiku radiatori, bet dizainā lieliski izceļas ķieģeļu atsegumu fragmenti. Mājā ir pilnībā nomainītas komunikācijas - uzstādīts jauns siltummezgls, jauni stāvvadi, kā arī jumta segums.

 

"Lielākā priekšrocība ir projekta unikālā atrašanās vieta, kas ir piemērota gan iedvesmojošu ūdens ainavu baudītājiem, gan pilsētas ritma cienītājiem," uzsver "ARCO REAL ESTATE" pārdošanas projektu vadītājs Dzintars Bērziņš.

 

Mazā Nometņu iela 17A - Āgenskalna koka apbūves pērle

 

 

Projekta ēka ir viena no Āgenskalna apkaimes koka arhitektūras pērlēm, kas savu pilno renovāciju piedzīvoja 2019. gadā. Ēkā saglabāti oriģināli arhitektūras elementi, kā arī ķieģeļu atsegumu fragmenti kāpņu telpā. Trīsstāvu namā ir desmit divu un četru istabu dzīvokļi platībā no 42 līdz 83 kvadrātmetriem. Dzīvokļi iegādei tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari. Projekts atrodas labā vietā – tā apkārtnē ir pārtikas un sadzīves preču veikali, Āgenskalna tirgus, izglītības iestādes, sporta centri, kafejnīcas, kā arī sabiedriskā transporta pieturvietas.

 

"Dzīvokļi renovētajā projektā būs piemēroti tiem, kas spēj novērtēt Āgenskalna apkaimē esošās kultūrvēsturiskās vērtības un kuriem ir būtiski dzīvot netālu no Rīgas centra. Renovētā ēka un teritorija ap to šo dzīvesvietu padara īpašu, jo tā lieliski iekļaujas Āgenskalna apbūvē," stāsta projekta pārdošanas speciāliste Elizabete Pomaskova. Plašāk par projektu: www.arcoreal.lv/agenskalns.


25.05.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu