+371 6736 5555

Covid-19 un nekustamais īpašums

  • Valstī noteiktā ārkārtas stāvokļa dēļ pastāv pamatotas bažas par izsludinātās karantīnas negatīvo ietekmi uz dažādām tautsaimniecības nozarēm, tostarp uz nekustamo īpašumu jomu. Tomēr "ARCO REAL ESTATE" valdes locekle un pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone pauž savu optimistisko skatījumu uz situāciju un rosina nepadoties panikai.


"Šobrīd sabiedrībā vērojams liels satraukums, kas katram izpaužas atšķirīgi. Ir vērojamas divas dažādas uzvedības: vai nu cilvēki sastingst un neko nedara, vai steidzami pielāgojas, apgūstot jaunos apstākļus un rīkus turpmākai darbībai. Manuprāt, nākamā perioda aktivitātes nekustamo īpašuma tirgū var ietekmēt gan psihoemocionālie, gan ekonomiskie procesi, tieši tādēļ šobrīd es ieteiktu pavērot situāciju un uz notikumiem paraudzīties mierīgi - ar vēsu prātu.

 

Saņemot jebkāda veida informāciju, tā jāanalizē ar kritisku domāšanu un jāuzticas saviem pārdomātiem lēmumiem, skatoties ilgtermiņā. Pie šāda domāšanas veida pieder arī lēmums par nekustamā īpašums iegādi. Ja cilvēkam ir radusies vajadzība pēc mājokļa, tad diezin vai vīrusi un citas krīzes ilgtermiņā to spēs ietekmēt. Ir nepieciešams apzināties šo vajadzību, izvērtēt iespējas, izpētīt konkrētos nekustamo īpašumu tirgus apstākļus un pieņemt lēmumu.

 

“ARCO REAL ESTATE” profesionāļu komanda vienmēr un arī šobrīd, pielāgojoties situācijai, saviem klientiem spēj sniegt atbalstu īpašuma iegādes vai pārdošanas procesa izvērtēšanā, gan konsultējot klātienē un attālināti, gan piedaloties visā darījuma noformēšanas procedūrā, tādējādi atvieglojot klientu lēmumu pieņemšanu un ietaupot būtiskākos resursus – laiku un naudu."

 

Sagatavoja:

Dainis Guks

Mārketinga un sabiedrisko
attiecību vadītājs


20.03.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 3 no 4 st., 65 m2
Rīga, Centrs
630 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Centrs
2 500 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu