+371 6736 5555

“Bišumuiža” aicina uz šī gada pirmo atvērto durvju dienu

  • Sestdien, 8. februārī, daudzdzīvokļu projektā “Bišumuiža” Komētas ielā 32, Rīgā, no pulksten 11.00 līdz 16.00 norisināsies attīstītāja “EfTEN Capital” un nekustamo īpašumu uzņēmuma “ARCO REAL ESTATE” rīkota atvērto durvju diena, kuras ietvaros apmeklētājiem tiks piedāvāti īpaši dzīvokļu iegādes nosacījumi.


Ikvienam, kas apmeklēs atvērto durvju dienu un līdz šī gada 8. martam noslēgs dzīvokļa rezervācijas vai pirkuma līgumu, tiks piešķirta atlaide 1 000 vai 2 000 eiro. Atlaides apmērs atkarīgs no izvēlētā mājokļa: trīs istabu dzīvokļiem otrajā un trešajā stāvā paredzēta 1 000 eiro atlaide, savukārt pārējiem dzīvokļiem – 2 000 eiro, skaidro “ARCO REAL ESTATE” pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.

 

Pasākuma apmeklētājus ar projektu iepazīstinās “ARCO REAL ESTATE” pārdošanas komanda, savukārt par mājokļu iegādes iespējām informēs pieaicināto banku hipotekārās kreditēšanas speciālisti, kas atbildēs uz interesentu jautājumiem par kreditēšanas nosacījumiem un maksātspējas noteikšanas kritērijiem.

 

“Bišumuižas” jaunie iemītnieki, kas jau šobrīd apdzīvo kādu no astoņām jaunbūvēm, novērtē mazstāvu projekta priekšrocības: katrā ēkā ir tikai 14 funkcionāli plānoti dzīvokļi, plaša kāpņu telpu ar ietilpīgu un klusu liftu. Lieli stikla pakešu logi katrā dzīvoklī ir vērsti uz divām debespusēm, padarot mājokļus gaišākus un mājīgākus, savukārt neraksturīgi augstie griesti ļauj īstenot neordinārus iekštelpu interjera risinājumus. Dzīvokļos ir uzstādīti radiatori ar siltuma regulatoriem, kas gada vēsajos mēnešos palīdz ietaupīt. Ēkas būvētas, izmantojot energoefektīvus sendvičtipa paneļus, kas ražoti pēc īpašas skandināvu tehnoloģijas.

 

Ap jauno projektu, kurā “ARCO REAL ESTATE” iegādei piedāvā divu, trīs un četru istabu dzīvokļus ar pilnu apdari platībā no 64 līdz 139 kvadrātmetriem, izveidota mūsdienīga infrastruktūra ar izglītības iestādēm, biroju centriem, tirdzniecības vietām un attīstītu sabiedriskā transporta tīklu. Tikmēr Rīgas centrs ar automašīnu sasniedzams vien dažu minūšu laikā. 

 

Plašāk: www.arcoreal.lv/bisumuiza

 

 


29.01.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu