+371 6736 5555

Atvērto durvju pēcpusdienā aicina apskatīt pēdējos dzīvokļus ar skatu uz Daugavu

  • Renovētajā projektā, kas atrodas Rīgā, Ģenerāļa Radziņa krasmalā 29, ceturtdien, 6. februārī, norisināsies atvērto durvju pēcpusdiena, kuras laikā "ARCO REAL ESTATE" konsultanti apmeklētājiem prezentēs atjaunotos mājokļus, kā arī informēs par projekta tehnisko pusi un tā priekšrocībām. Uz pasākumu apmeklētāji tiek aicināti no pulksten 16.00 līdz 20.00.


Sešstāvu projektā kopumā tiek piedāvāti 17 gaiši un mājīgi dzīvokļi platībā no 67 līdz 95 kvadrātmetriem, turklāt seši no tiem – ar skatu uz Daugavu. Ainaviskais skats pa logu mājokļus izceļ citu starpā, savukārt ēkas īpašā atrašanās vieta nākamajiem iemītniekiem ikdienas saspringtajā grafikā sniegs vairākas būtiskas priekšrocības, tā kā ap projektu atrodas viss nepieciešamais ikdienas gaitām.

 

"Atjaunotie dzīvokļi vēsturiskajā namā piešķir vienreizīgu auru, bet skats uz Krasta ielas promenādi šo sajūtu pastiprina vēl vairāk. Šai dzīvesvietai ir vairākas priekšrocības, par kurām būs iespēja pārliecināties, klātienē apmeklējot atvērto durvju pēcpusdienu,” piebilst “ARCO REAL ESTATE" pārdošanas projektu vadītājs Dzintars Bērziņš.

 

Ēka ir celta 1926. gadā, bet pērn vēsturiskais nams piedzīvoja renovāciju, kuras laikā tika veikti ēkas fasādes atjaunošanas darbi, kāpņu telpas atjaunošana, iekšējo komunikāciju tīklu nomaiņa, kā arī apkures sistēmas maiņa. Tāpat dzīvokļos tika nomainīti logi, kā arī atjaunots sienu un griestu krāsojums. Visos dzīvokļos ir saglabātas originālas dēļu grīdas, durvis un ulmaņlaiku radiatori, bet dizainā lieliski izceļas ķieģelu mūra atsegumu fragmenti. Komunikāciju maiņa ietvēra jauna siltummezgla  - autonomā gazes apkures sistēma - uzstādīšanu, stāvvadu un jumta seguma nomaiņu.

 

Plašāka informācija par jauno projektu un tā priekšrocībām pieejama "ARCO REAL ESTATE" mājas lapā – www.arcoreal.lv/krastmala.

 


30.01.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 145 m2
Rīga, Purvciems
725 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 6 no 6 st., 48 m2
Rīga, Centrs
77 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 105 m2
Rīga, Purvciems
572 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
2 st., 800 m2
Rīga, Purvciems
6 400 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu