+371 6736 5555

Atvērto durvju dienas apmeklētāji atzinīgi novērtē "Liepziedu" labumus

  • Veiksmīgi aizritējusi pirmā no četrām oktobrī plānotajām atvērto durvju dienām jaunajā projektā "Liepziedi", kurā šobrīd iegādei tiek piedāvāti mājokļi daudzdzīvokļu projekta otrajā ēkā. Pasākuma laikā uzņēmuma "ARCO REAL ESTATE" nekustamo īpašumu aģenti klātienē konsultēja apmeklētājus, kā arī nodrošināja klientu vizīti "Liepziedu" pirmajā ēkā gaumīgi iekārtotajos paraugdzīvokļos.


Apmeklētāji atvērto durvju dienas laikā atzinīgi novērtēja projekta kvalitatīvo apdari un mūsdienīgos telpu iekārtojuma risinājumus, tāpat tika saņemtas pozitīvas atsauksmes par plašajām kāpņu telpām un ērto pazemes autostāvvietu. Jautāti, kādēļ jaunais projekts "Liepziedi" potenciālajiem pircējiem šķiet tik pievilcīgs, vairums akcentēja pieņemamās cenas, augsto kvalitāti, rūpīgo izpildījumu detaļās un norādīja uz jaunbūves izdevīgo atrašanās vietu, jo projekts atrodas “rokas stiepiena” attālumā no iecienītā Mežaparka.

 

Nākamās atvērto durvju dienas "Liepziedos" norisināsies oktobra atlikušajās trešdienās – 14., 21., 28. datumā – no pulksten 16.00 līdz 20.00. Uz apmeklētāju interesējošiem jautājumiem, kā ierasts, atbildēs kompetenti nekustamo īpašumu aģenti, kas projektā nodrošina pilnu pārdošanas ciklu – no dzīvokļu apskates līdz atslēgu nodošanai jaunajam īpašniekam.

 

"Liepziedi" ir jauns un pieejams dzīvokļu projekts Mīlgrāvī, Rīgā. Tas atrodas zaļā vidē, netālu no Mežaparka, Ķīšezera un "Ozo Golf Club". Tā tiešā tuvumā ir visa kvalitatīvai pilsētas dzīvei nepieciešamā infrastruktūra – sabiedriskais transports, veikali, skola, bērnudārzs un dažādas atpūtas iespējas. Līdz pilsētas centram var ērti nokļūt 15 minūšu laikā. Lai baudītu saulrietu Vecāķu pludmalē, ir nepieciešamas tikai 20 minūtes. No ēkas augšējiem stāviem paveras skaisti skati – rietumu pusē ir redzams Ķīšezers un Mežaparks, savukārt jūras piekrastes tuvums iezīmējas austrumos.

 

Plašāka informācija par "Liepziediem" un visām priekšrocībām pieejama projekta vietnē – www.liepziedi.lv.

 


09.10.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 17 no 29 st., 52 m2
Rīga, Āgenskalns
1 627 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu