+371 6736 5555

Atvērto durvju diena “Liepziedos” un Āgenskalna koka apbūves “pērlē”

  • Jaunajā daudzdzīvokļu projektā “Liepziedi”, kas atrodas Briežu ielā 9, Mīlgrāvī, un renovētajā desmit dzīvokļu ēkā Mazā Nometņu ielā 17A, Āgenskalnā, 22. jūlija pēcpusdienā norisināsies nekustamo īpašumu portāla “City24.lv” rīkotais “Atvērto durvju dienas maratons”. “ARCO REAL ESTATE” speciālisti apmeklētājus abos projektos gaidīs no pulksten 16.00 līdz 21.00.


Uzņēmuma “Estera Development” attīstītie "Liepziedi" ir vienīgais ekonomiskā segmenta jaunais daudzdzīvokļu projekts, kas atrodas blakus Mežaparkam. "Liepziedu" otrajā mājā atradīsies 179 dzīvokļi ar vienu, divām, trim un četrām istabām. Projektam, kurā būs gaiši un ērti dzīvokļi platībā no 22 līdz 68 kvadrātmetriem, raksturīgs izteikti moderns dizains, lieli panorāmas tipa logi, lifti, noliktavu telpas, pazemes autostāvvietas, kā arī augsti energoefektivitātes rādītāji. Dzīvokļi iegādei tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari no 39 700 eiro.

 

 

Jaunais projekts atrodas zaļā vidē – 200 metru attālumā no atpūtnieku iecienītā Mežaparka, netālu no Ķīšezera un golfa kluba. “Liepziedu” tuvumā ir visa nepieciešamā infrastruktūra – veikali, skola, bērnudārzs, sabiedriskais transports, kā arī daudzveidīgas atpūtas iespējas.

 

Tikmēr Daugavas pretējā krastā, kur atrodas Āgenskalna koka apbūves “pērle”, pasākuma apmeklētājiem tiks piedāvāti mūsdienīgi dzīvokļi pilnībā atjaunotā ēkā, kas apjomīgo rekonstrukciju piedzīvoja 2019. gadā. Trīsstāvu namā ir divu un četru istabu dzīvokļi platībā no 42 līdz 83 kvadrātmetriem. Arī šajā projektā dzīvokļi iegādei tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari, turklāt pasākuma apmeklētāji, kuri līdz šī gada 31. augustam rezervēs kādu no Mazās Nometņu ielas 17A mājokļiem, saņems 2 000 eiro atlaidi autostāvvietas iegādei.

 

 

Āgenskalna projekta dzīvokļos ir pārdomāts plānojums, kas paver plašas iespējas izpausties tiem, kuriem mājokļa iekārtošana sagādā gandarījumu. Papildu unikalitāti ēkai piešķir tajā saglabātie originālie arhitektūras elementi. Dzīvokļi renovētajā projektā būs piemēroti tiem, kas spēj novērtēt apkaimē esošās kultūrvēsturiskās vērtības un kuriem ir būtisks Rīgas centra tuvums. Pie projekta priekšrocībām jāpiemin mājīgais iekšpagalms, iedzīvotājiem pieejamā slēgtā autostāvvieta, kā arī attīstītā infrastruktūra projekta apkārtnē, kas ietver izglītības iestādes, tirgu, pārtikas veikalus, kafejnīcas un sabiedriskā transporta pieejamību.

 

Plašāka informācija par abiem projektiem pieejama “ARCO REAL ESTATE” mājas lapā – www.arcoreal.lv/liepziedi un www.arcoreal.lv/agenskalns.

 

Sagatavoja:

Dainis Guks

Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītajs


15.07.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 500 m2
Rīga, Zolitūde
2 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 60 m2
Rīga, Zolitūde
300 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 120 m2
Rīga, Zolitūde
600 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 1 no 3 st., 45 m2
Rīga, Vecrīga
590 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu