+371 6736 5555

"ARCO REAL ESTATE" noslēdz sadarbības līgumu par "Rīgas Vārtu" dzīvokļu pārdošanu

  • Aizvadītās nedēļas nogalē nekustamo īpašumu uzņēmums "ARCO REAL ESTATE" parakstīja sadarbības līgumu par daudzdzīvokļu projekta "Rīgas Vārti" dzīvokļu pārdošanu, tādējādi kļūstot par projekta vienīgo pārdevēju. Salaspilī esošo projektu, ko ekspluatācijā plānots nodot nākamā gada rudenī, attīsta SIA "Interbau".


Uzņēmums SIA "Interbau" darbību Latvijā sāka 2012. gadā, tā īpašniekiem līdz šim veiksmīgi īstenojot dažāda mēroga projektus Latvijā, Dānijā un Zviedrijā, veicot nekustamo īpašumu renovācijas un būvniecības darbus gan privātā, gan publiskā sektorā. Uzņēmums vienādās daļās pieder diviem valdes locekļiem – Gintam Frēliham un Jurim Pitkēvičam.

 

"Man ir liels prieks sadarboties ar ambiciozu un prasīgu attīstītāju komandu, kas ir gatavi jauniem izaicinājumiem un kas izmanto starptautiskā līmenī gūto pieredzi, lai realizētu jauno projektu "Rīgas Vārti"," gandarījumu neslēpj "ARCO REAL ESTATE" mājokļu pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.

 

"Rīgas Vārti" ir jauns un mūsdienīgs daudzdzīvokļu projekts Salaspilī, Nometņu ielā 11, kur iegādei tiek piedāvāti gaiši 2 – 4 istabu dzīvokļi platībā no 38 līdz pat 118 kvadrātmetriem. Kopumā jaunajā piecstāvu ēkā, kas atrodas Salaspils centra tiešā tuvumā, bet vienlaikus ir nomaļā un klusā vietā, ir 93 praktiski plānoti un kvalitatīvi dzīvokļi.

 

Katrā dzīvoklī ir lodžija un autonoma ventilācija, kas ir viena no projekta būtiskākajām priekšrocībām. Dzīvokļos ir pilna iekšējā apdare: sienas krāsotas, mājīguma radīšanai dzīvokļu grīdas klātas ar dabīgu ozolkoka parketu, savukārt dzīvokļu sanitārajos mezglos papildu komfortam ir uzstādītas elektriski apsildāmas grīdas, kā arī augstas kvalitātes santehnika. Telpās ar paaugstinātu mitruma līmeni sienu un grīdu apdarei izmantotas flīzes. Dzīvokļos ir ugunsdrošas metālas ārdurvis.

 

Jaunais projekts "Rīgas Vārti" atrodas ainaviskā vietā ar lielisku skatu uz apkārtnes plašajām pļavām un blakus daudzgadīgai bērzu birzij, kurā vijas takas relaksējošām pastaigām un kas tuvējo apkārtni nodrošina ar svaigu gaisu. Teritorija ap jauno projektu ir labiekārtota un apzaļumota, ir ierīkots apgaismojums un bruģēti gājēju celiņi, uzstādīti soliņi, ir kopts zālājs un dekoratīvie augi.

 

Apkārtnē izveidoti tādi infrastruktūras objekti kā sporta centrs ar stadionu, publiskais peldbaseins, izglītības iestādes dažādām vecuma grupām, bibliotēka un kulturas nams. Salaspils centrā, kas sasniedzams vien dažu minūšu laikā, atrodas medicīnas iestādes, sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumi un vairāki pārtikas preču veikali. “Rīgas Vārtu” tuvumā darbību veic veterinārā klīnika, būvmateriālu tirdzniecības centrs, degvielas uzpildes stacijas, kā arī citi ikdienā nozīmīgi preču un pakalpojumu uzņēmumi.

 

Ieva Jansone uzsver, ka projekts ir piemērots tiem, kam svarīgs Rīgas tuvums, zaļa vide un kam vienlaicīgi nepieciešamas ērtības savas jaunās mājvietas apkārtnē. “Viss pa rokai - tā var raksturot "Rīgas Vārtu" izdevīgo atrašanās vietu," piebilst "ARCO REAL ESTATE" pārstāve.

 

Plašāka informācija par jauno projektu, kā arī aģentiem, kuri īsteno dzīvokļu rezervāciju un pārdošanu, pieejama “ARCO REAL ESTATE” mājas lapā – www.arcoreal.lv/rigasvarti.

 


17.08.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu