+371 6736 5555

“ARCO REAL ESTATE” komercplatību nodaļai jauns vadītājs

  • Uzņēmuma “ARCO REAL ESTATE” komandu nesen papildināja Ģirts Jansons (38), kurš turpmāk vadīs komercplatību tirdzniecības un nomas nodaļu. Lai arī ieguvis diplomu inženierzinātnē, savu dzīvi izvēlējies saistīt ar nekustamo īpašumu nozari, kurā līdz šim guvis neatsveramu darba pieredzi. Tagad Ģirtam priekšā jauns izaicinājums – izveidot ap sevi komandu un attīstīt komercīpašumu segmentu.


Tu “ARCO REAL ESTATE” komandai pievienojies šajā pavasarī. Kurā jomā tu strādāji iepriekš?

 

Es darbojos nekustamo īpašumu nozarē jau vairāk nekā desmit gadus, un darbs pārsvarā ir bijis ar banku vai to meitas uzņēmumu pārņemtajiem nekustamajiem īpašumiem. Pirms “ARCO REAL ESTATE” es aktīvi darbojos SIA “Hiponia”, kas savulaik bija “Hipotēku bankas” nekustamo īpašumu aģentūra.

 

Kādi bija tavi tiešie darba pienākumi iepriekšējā darba vietā?

 

Darba pienākumi bija dažādi, jo sāku savu darbu uzņēmumā kā nekustamo īpašumu darījumu speciālists un darīju visu, kas saistīts ar nekustamo īpašumu pozicionēšanu tirgū, mārketinga stratēģiju sagatavošanu, kā arī pārdošanas un nomas darījumu koordinēšanu. Kad biju sevi pierādījis šajā amatā un ieguvis paaugstinājumu, klāt nāca pienākumi, kas saistīti ar nekustamo īpašumu attīstības piedāvājumu izstrādi, ieguldījumu un kapitāla atdeves aprēķiniem, investoru piesaisti un atskaitēm uzņēmuma vadībai. Nedaudz vēlāk uzņēmos arī departamenta vadītāja amata pienākumus, kuros ietilpa struktūrvienības budžeta plānošana un tā izpildes uzraudzīšana.

 

Kur tu uzzināji par šo vakanci un kāpēc izvēlējies nākt strādāt pie mums?

 

Par “ARCO REAL ESTATE” zinu jau kādu laiku, jo sadarbība ar uzņēmumu un tā darbiniekiem bija jau iepriekš, kas man arī radīja interesi par darbu šajā kompānijā. Pieredze sadarbībā man vienmēr bijusi izcila, tāpēc ieraugot sludinājumu portālā publicēto vakanci, ne mirkli nešaubījos, ka tai ir jāpiesakās.

 

Tu esi komercplatību nodaļas vadītājs. Vai šo segmentu piedāvāt un pārdot potenciālajiem investoriem/klientiem ir viegli? Vai šo jauno pieredzi var saukt par izaicinājumu?

 

Darbs ar komercīpašumiem ne vienmēr ir tas vienkāršākais un prasa iedziļināšanos katrā no tiem, bet man tas vienmēr ir paticis, un es jūtos pietiekami spēcīgs, lai stātos pretī gaidāmajiem izaicinājumiem.

 

COVID - 19 ir skāris daudzas nozares, tajā skaitā arī nekustamo īpašumu tirgu. Kādu tu redzi komercplatību nodaļu savā vadībā un kas, tavuprāt, varētu sekmēt šī segmenta augšupeju visā valstī?

 

Jau šobrīd daudzas Eiropas valstis, tajā skaitā arī Latvija, atceļ vai mīkstina daudzus ar Covid - 19 saistītos ierobežojumus un uzsāk ekonomiku stimulējošus pasākumus. Tiem vajadzētu mīkstināt Covid - 19 krīzes radītās sekas, bet izaicinājums būs sadzīvot ar jauno situāciju un paliekošajiem ierobežojumiem, kas prasīs arī daudzu īpašumu pārplānošanu un pielāgošanu.

 

Pastāsti, lūdzu, kāda ir tava ikdiena ārpus darba?

 

Ikdienā pēc darba daudz laika pavadu, saskaņojot un uzraugot būvniecības procesus savā privātmājā, kas tika nesen iegādāta. Tāpat daudz laika pavadu ar ģimeni. Esmu precējies, man ir divi dēli un divas meitas.

 

Kādu izglītību tu esi ieguvis?

 

Sākotnējā izglītība man ir saistīta ar kokapstrādi un inženierzinātni kokapstrādes jomā, bet laika gaitā sapratu, ka kokapstrāde nebūs man īsti piemērota, tāpēc vēlāk apguvu dažādas papildu izglītības programmas, kas saistītas ar nekustamo īpašumu nozari.

 

Kādi ir tavi hobiji?

 

Hobijiem gan daudz laika neatliek, taču, kad to izbrīvēju, noteikti dodos zvejot. Cenšos arī doties ceļojumā uz ārzemēm. Agrāk arī daudz lasīju, bet tam paliek arvien mazāk laika, jo jāseko līdzi arī bērnu aktivitātēm un pulciņiem.


19.05.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Centrs
2 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Vecrīga
2 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 108 m2
Rīga, Centrs
258 240 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 3 st., 61 m2
Carnikavas novads, Carnikava
51 000 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu