+371 6736 5555

"ARCO REAL ESTATE" īres nodaļai jauns vadītājs

  • Šī gada jūlijā par uzņēmuma "ARCO REAL ESTATE" īres nodaļas vadītāju iekšējā konkursa kārtībā tika izraudzīts Edgars Dargis, kurš iepriekš šajā nodaļā veiksmīgi darbojās kā nekustamo īpašumu aģents. Turpmāk jaunais vadītājs apvienos abus amatus, turpinot savas profesionālās gaitas nekustamo īpašumu starpnieka darbā, kā arī rūpējoties par nodaļas attīstību.


Edgars Dargis "ARCO REAL ESTATE" īres nodaļai pievienojās 2017. gadā, īsā laikā apliecinot savas prasmes un kļūstot par īres tirgus speciālistu. Edgars vairāku gadu garumā ar savu redzējumu un profesionālo pieeju nozarē sekmēja īres nodaļas izaugsmi, tādējādi pilnveidojot uzņēmuma piedāvāto pakalpojumu kvalitāti un klāstu.

 

"Esmu priecīgs par doto iespēju turpināt darbu uzņēmumā un vadīt īres nodaļas komandu, lai kopā ar kolēģiem īstenotu nospraustos mērķus un veicinātu gan savu, gan arī nodaļas attīstību. Iegūtā pieredze un zināšanas īres tirgū ļāva pieņemt jaunus izaicinājumus, tādēļ nodaļas vadītāja amats ir pamatots solis augšup manā karjerā," atzīst jaunais nodaļas vadītājs.

 

"Covid-19 pandēmijas laiks skāra arī nekustamo īpašumu nozari, taču mūsu darbs turpinājās. Tūrisma plūsmas apstāšanās dēļ īres tirgu cieta diezgan būtiski, tomēr mēs spējām pielāgoties esošajai situācijai un saviem klientiem bieži atradām labāko risinājumu. Turpināsim būt stabils un uzticams šī tirgus segmenta dalībnieks arī nākamajos gados," uzsver Edgars Dargis.


14.07.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 3 no 4 st., 67 m2
Rīga, Ziepniekkalns
146 500 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod māju
3 ist., 1 st., 120 m2
Limbažu novads, Skulte
47 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 1 no 4 st., 75 m2
Rīga, Teika
195 800 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 108 m2
Rīga, Centrs
258 240 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu