+371 6736 5555

"ARCO REAL ESTATE" eksperti tiešraidē analizēs nekustamo īpašumu nozari

  • Nekustamo īpašumu uzņēmuma "ARCO REAL ESTATE" eksperti - valdes priekšsēdētājs Aigars Šmits un vērtēšanas nodaļas vadītājs Māris Laukalējs - šo piektdien, 13. novembrī, tiešraidē apspriedīs aktuālos nozares jautājumus, tostarp analizēs Covid-19 ietekmi uz nekustamo īpašumu tirgu. Pārraide uzņēmuma "Facebook" lapā sāksies pulksten 11.00.


"Šis ir ļoti neparasts gads, un notikumi tajā būtiski ietekmē ikvienu nozari un katru ģimeni, šī iemesla dēļ tiešraidē vēlamies aplūkot situāciju no sava skatpunkta, maksimāli objektīvi atspoguļojot nekustamo īpašumu tirgu," uzsver Aigars Šmits.

 

Tiešraides laikā uzņēmuma eksperti analizēs pandēmijas ietekmi uz nekustamo īpašumu nozari, prezentēs dzīvojamā fonda segmentu statistikas datus, kā arī apspriedīs jauno starpnieku likumu un vērtēs valstij piederošo īpašumu izsoles rezultātus. Tāpat eksperti nāks klajā ar priekšlikumu, kā efektivizēt klientu obligāto pārbaudi darījumos ar nekustamo īpašumu. Speciālistu redzeslaukā būs arī komercīpašumu attīstītāju grandiozās ieceres un privātmāju būvniecības plānošanas nianses.

 

"ARCO REAL ESTATE" ekspertiem ikviens var uzdot arī sev interesējošus jautājumus, līdz tiešraides sākumam nosūtot tos uz e-pasta adresi marketings@arcoreal.lv. Atbildes uz iesūtītajiem jautājumiem uzņēmuma pārstāvji centīsies rast tiešraides laikā.

 

"ARCO REAL ESTATE" tiešraide 13. novembrī pulksten 11.00 būs skatāma šeit - www.fb.com/arcorealestate.

 

Par ekspertiem

 

Aigars Šmits - "ARCO REAL ESTATE" valdes priekšsēdētājs, Latvijas Nekustamo īpašumu darījumu asociācijas valdes loceklis.

 

Māris Laukalējs - "ARCO REAL ESTATE" valdes loceklis un vērtēšanas nodaļas vadītājs, Eiropā atzīts sertificēts vērtētājs, Latvijas Īpašumu vērtētāju asociācijas valdes loceklis, metodiskās padomes biedrs un profesionālās izglītības komitejas vadītājs.

 

Sagatavoja:
Dainis Guks
Mārketinga un sabiedrisko
attiecību vadītājs


09.11.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 3 no 4 st., 67 m2
Rīga, Ziepniekkalns
146 500 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod māju
3 ist., 1 st., 120 m2
Limbažu novads, Skulte
47 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 1 no 4 st., 75 m2
Rīga, Teika
195 800 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 108 m2
Rīga, Centrs
258 240 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu