+371 6736 5555

"ARCO REAL ESTATE" aicina uz atvērto durvju dienu jaunajā projektā "Liepziedi" un "Podnieki"

  • Jaunajā daudzdzīvokļu projektā "Liepziedi", kas atrodas Briežu ielā 9, Mīlgrāvī, un jaunuzceltajā projekā "Podnieki" Ūbeļu ielā 5, Ādažos, 19. septembrī norisināsies nekustamo īpašumu portāla "City24.lv" rīkotais "Atvērto durvju dienas maratons". "ARCO REAL ESTATE" speciālisti apmeklētājus abos projektos gaidīs no pulksten 11.00 līdz 17.00.


Uzņēmuma "Estera Development" attīstītais projekts "Liepziedi" ir vienīgais ekonomiskā segmenta jaunais daudzdzīvokļu projekts, kas atrodas blakus Mežaparkam. "Liepziedu" otrajā mājā atradīsies 179 dzīvokļi ar vienu, divām, trim un četrām istabām. Projektam, kurā būs gaiši un ērti dzīvokļi platībā no 22 līdz 68 kvadrātmetriem, raksturīgs izteikti moderns dizains, lieli panorāmas tipa logi, lifti, noliktavu telpas, pazemes autostāvvietas, kā arī augsti energoefektivitātes rādītāji. Dzīvokļi iegādei tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari no 39 700 eiro.

 

Jaunais projekts "Liepziedi" atrodas 200 metru attālumā no atpūtnieku iecienītā Mežaparka. Pie projekta priekšrocībām var minēt pieņemamas cenas, funkcionālus un pārdomātus plānojumus, gaišas kāpņu telpas ar liftiem, kā arī ērtas pazemes autostāvvietas un mantu glabātavas. Dzīvokļu cenas "Liepziedos" ir no 39 000 eiro.

 

Blakus jaunajam projektam atrodas privātmājas, mežs un plašas brīvās teritorijas, kas ar savu mieru rada sajūtu par dzīvi mazpilsētā, bet tajā pašā laikā Rīgas centrs ar transportu ir sasniedzams tikai 15 minūšu laikā.

 

Tikmēr netālu esošajos Ādažos projektā "Podnieki", kuru attīsta "EfTEN Capital", šis būs pirmais "Atvērto durvju dienu maratons". Ūbeļu ielas 5. namā pieejami trīs un četru istabu dzīvokļi ar pilnu apdari platībās no 57 līdz 94 kvadrātmetriem. Katram dzīvoklim pagrabā paredzēta individuāla mantu novietne, kā arī pieejamas divas virszemes stāvvietas vai garāža divām automašīnām. Kāpņu telpas ir gana plašas un gaišas, savukārt lifts nodrošina ērtu nokļūšanu jebkurā no stāviem arī ar bērnu ratiņiem.

 

Ikviens, kas 19. septembrī apmeklēs atvērto durvju dienu jaunajā projektā "Podnieki" un līdz 20. oktobrim noslēgs dzīvokļa rezervācijas līgumu vai pirkuma priekšlīgumu, no itāļu mēbeļu salona "Colombini Casa" vai no apgaismojuma priekšmetu salona "Gaismas Maģija" saņems 1 500 eiro kuponu mājokļa labiekārtošanai.

 

Lai gan projekts atrodas ārpus Rīgas, to ar galvaspilsētu savieno ērta sabiedriskā transporta kustība, kā arī transporta infrastruktūra kopumā, nodrošinot maksimāli ērtu un iespējami ātru nokļūšanu līdz Rīgas centram, proti, ar automašīnu tas sasniedzams 20 – 25 minūtēs. Dzīvokļu cenas "Podniekos" ir no 79 000 eiro.

 

Plašāka informācija par abiem projektiem pieejama “ARCO REAL ESTATE” mājas lapā – www.arcoreal.lv/liepziedi un www.arcoreal.lv/podnieki.

 


14.09.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 145 m2
Rīga, Purvciems
725 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 6 no 6 st., 48 m2
Rīga, Centrs
77 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 105 m2
Rīga, Purvciems
572 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
2 st., 800 m2
Rīga, Purvciems
6 400 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu