+371 6736 5555

Āgenskalna koka apbūves "pērlē" tiks rīkota atvērto durvju diena

  • Renovētajā desmit dzīvokļu ēkā, kas atrodas Mazā Nometņu ielā 17A, Āgenskalnā, ceturtdien, 18. jūnijā, norisināsies atvērto durvju diena. Pasākums notiks no pulksten 16.00 līdz 20.00, un tā apmeklētāji, kuri līdz šī gada 18. jūlijam rezervēs kādu no mājīgajiem dzīvokļiem, saņems 2 000 eiro atlaidi autostāvvietas iegādei, informē "ARCO REAL ESTATE" projekta pārdošanas vadītāja Elizabete Pomaskova.


Trīsstāvu nams, kurā ir astoņi divistabu un divi četristabu dzīvokļi, ir viena no Āgenskalna apkārtnes koka arhitektūras pērlēm, kas apjomīgo rekonstrukciju piedzīvoja 2019. gadā. Namā, kas celts 1910. gadā, pieejami dzīvokļi platībā no 42 līdz 83 kvadrātmetriem, un tie iegādei tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari. Dzīvokļos ir mūsdienīgs plānojums, kas paver plašas iespējas radoši izpausties tiem, kuriem mājokļa iekārtošana sagādā gandarījumu. Papildu unikalitāti ēkai piešķir tajā saglabātie oriģinālie arhitektūras elementi, kā arī ķieģelu atsegumu fragmenti kāpņu telpā.

 

"Renovētais nams un dzīvokļi tajā īsā laika posmā ieguvuši vairāku klientu atzinību, kas liecina, ka mājokļi ir gaumīgi un moderni. Dzīvokļi būs piemēroti tiem, kam Āgenskalna apkaime un tās arhitektūra ir sirdij tuva, kā arī ēkas atrašanas vieta lieliski sader kopā ar ikdienas gaitām pilsētā," uzsver "ARCO REAL ESTATE" pārstāve.

 

Ēka tās atjaunošanas procesā piedzīvojusi sienu un griestu krāsojumu, logu maiņu, ārsienu un karkasa renovāciju, kā arī citus iekšdarbus un āra darbus. Pie projekta priekšrocībām jāmin mūsdienīgais un mājīgais iekšpagalms, iedzīvotājiem pieejamā autostāvvietu, kā arī apzaļumotā teritorija, kas norobežota ar sētu. Ēkā ir neliels dzīvokļu skaits, turklāt iedzīvotāju ērtībām pieejams arī pagrabs.

 

Renovētā projekta apkārtnē ir sakārtota infrastruktūra – pieejamas izglītības iestādes, sporta centri, pārtikas un sadzīves preču veikali, kafejnīcas, Āgenskalna tirgus, kā arī dažu minūšu gājiena attālumā esošās sabiedriskā transporta pieturvietas.

 

Plašāka informācija par renovēto projektu pieejama "ARCO REAL ESTATE" mājas lapā – www.arcoreal.lv/agenskalns.

 


15.06.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 145 m2
Rīga, Purvciems
725 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 6 no 6 st., 48 m2
Rīga, Centrs
77 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 105 m2
Rīga, Purvciems
572 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
2 st., 800 m2
Rīga, Purvciems
6 400 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu