+371 6736 5555

Ādažos 80 dzīvokļu projektā “Podnieki” uzsākta dzīvokļu rezervācija

  • Nekustamo īpašumu uzņēmums “ARCO REAL ESTATE” no šodienas uzsāk dzīvokļu rezervāciju jaunajā daudzdzīvokļu projektā “Podnieki”, kas atrodas Ādažos, Ūbeļu ielā 5, un ko attīsta lielākais nekustamo īpašumu pārvaldītājs Baltijā – “EfTEN Capital”. Jaunā piecstāvu ēka, kurā ir trīs un četru istabu dzīvokļi, ekspluatācijā plānots nodot šī gada beigās.


Jaunajā projektā dzīvokļi ir pieejami ar pilnu apdari platībās no 57 līdz 94 kvadrātmetriem, katram dzīvoklim pagrabā paredzēta individuāla mantu novietne, kā arī pieejamas divas virszemes stāvvietas vai garāža divām mašīnām. Kāpņu telpas ir gana plašas, lai tajās varētu novietot bērnu ratiņus vai, piemēram, velosipēdus un skrejriteņus, savukārt lifts nodrošina ērtu pārvietošanos starp stāviem. Mājas teritorija būs apgaismota un tiks labiekārtota ar bruģētiem gājēju celiņiem, soliņiem un bērnu rotaļu laukumu.

 

Projekta teritorija no vienas puses piekļaujas Ādažu pilsētai, kurā ir vairākas skolas, bērnudārzi, tirdzniecības centrs, restorāni, kafejnīcas un sporta infrastruktūras objekti – tenisa korti, veikparks, peldbaseins –, kā arī citas ikdienas pakalpojumu un medicīnas aprūpes iestādes. No otras puses projekts robežojas ar Vējupi, turklāt pavisam netālu ir plaši mežu masīvi, kas piemēroti pastaigām, izbraucieniem ar velosipēdu vai citām atpūtas iespējām svaigā gaisā, turklāt atjaunotais Gaujas-Baltezera kanāls nodrošinās iespēju laivot līdz Baltezeram vai pat Rīgas jūras līcim. Aktīvas atpūtas un dabas cienītājiem šī ir teicama dzīvesvieta.

 

Ciemats Podnieki ir viena no ģimenei draudzīgākajām vietām Rīgas apkārtnē, un tas atrodas novadā ar attīstītu infrastruktūru un visstraujāko attīstību starp Pierīgas novadiem – Ādažos. Lai gan projekts atrodas ārpus Rīgas, to ar galvaspilsētu savieno ērta sabiedriskā transporta kustība, kā arī transporta infrastruktūra kopumā, nodrošinot maksimāli ērtu un iespējami ātru nokļūšanu līdz Rīgas centram, proti, ar automašīnu tas sasniedzams 20 – 25 minūtēs.

 

Plašāka informācija par jauno projektu, kā arī aģentiem, kuri īsteno dzīvokļu rezervāciju un pārdošanu, pieejama “ARCO REAL ESTATE” mājas lapā – www.arcoreal.lv/podnieki.

 


19.06.2020.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
5 ist., 2 no 3 st., 135 m2
Jūrmala, Melluži
270 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu