+371 6736 5555

Sākta dzīvokļu pārdošana renovētā koka ēkā Āgenskalnā

  • “ARCO REAL ESTATE” uzsāk dzīvokļu pārdošanu renovētā trīsstāvu namīpašumā Mazā Nometņu ielā 17A, Rīgā. Renovācijas darbi Āgenskalna vēsturiskā centra projektā pabeigti šogad, un šobrīd tajā iegādei tiek piedāvāti desmit funkcionāli un mūsdienīgi mājokļi, informē uzņēmuma pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.


1910. gadā celtā koka ēkā, kas ir viena no apkaimes koka arhitektūras pērlēm, tiek pārdoti divu un četru istabu dzīvokļi platībā no 47 līdz 74 kvadrātmetriem. Telpu apdarē iekļauti augstvērtīgi materiāli: dzīvoklī ir koka pakešu logi, ieklāts oša parkets, sanitārais mezgls aprīkots ar dizaina santehniku, tikmēr sienas un griesti visās telpās ir krāsoti neitrāli gaišā tonī. Apkuri nodrošina pilsētas siltumapgādes sistēma.

 

Renovācijas laikā ēkā saglabāti nama vēsturiskie elementi – ķieģeļu mūra atsegumu fragmenti, vijīgas kāpņu margas un autentiski pakāpieni. Tas kopā ar koplietošanas telpas ieapaļo formu projektam piešķir īpašu vēsturisku vērtību, radot atbilstošu noskaņu. Ēkas koka ārdurvis aprīkotas ar koda atslēgu.

 

Namīpašuma pagalmu veido labiekārtota teritorija, sēta aprīkota ar automātiskiem vārtiem, iebrauktuvi klāj bruģis. Apgaismotam pagalmam ir arī apzaļumota daļa, kas iedzīvotājiem ļaus izbaudīt āra aktivitātes.

 

Renovētā projekta mājokļi ir piemēroti personībām, kas novērtē Āgenskalna vēsturisko apbūvi un koka arhitektūru, kā arī tiem, kam svarīga ērta atrašanās vieta un mūsdienīga vide. Ēkas apkārtnē ir pilnvērtīgs infrastruktūras nodrošinājums: dažu minūšu gājiena attālumā ir pieejami pārtikas un sadzīves preču veikali, vairākas izglītības iestādes, sporta centri, kafejnīcas, kā arī sabiedriskā transporta pieturvietas, bet aptuveni 250 metru attālumā atrodas iecienītais Āgenskalna tirgus. Netālu atrodas Māras dīķis un gleznainais Arkādijas parks, kurā var atpūsties no ikdienas steigas.

 

Plašāka informācija par renovētā projekta dzīvokļiem pieejama “ARCO REAL ESTATE” mājas lapā – www.arcoreal.lv/agenskalns.

 

Sagatavoja:

 

Dainis Guks

Mārketinga un sabiedrisko

attiecību vadītājs


31.10.2019.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
3 ist., 1 st., 120 m2
Limbažu novads, Skulte
47 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 1 no 4 st., 75 m2
Rīga, Teika
195 800 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 108 m2
Rīga, Centrs
258 240 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
4 ist., 2 no 4 st., 88 m2
Rīga, Teika
240 000 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu