+371 6736 5555

Rezervējot dzīvokli "Bišumuižā", pircējs saņems dāvanu karti 1000 eiro vērtībā

  • Apmeklējot atvērto durvju dienu jaunajā projektā Bišumuiža un rezervējot savai gaumei atbilstošu dzīvokli, pircējs no projekta attīstītāja "EfTEN Capital" saņems 1000 eiro vērtu dāvanu karti izmantošanai virtuves mēbeļu salonā "Arens". Pasākums "Bišumuižā" notiks sestdien, 2. martā, no plkst. 11.00 līdz 16.00, informē "Arco Real Estate" mārketinga vadītājs Dainis Guks.


Lai saņemtu īpašo piedāvājumu, jāreģistrējas dalībai nekustamo īpašumu portāla City24 Atvērto durvju dienas maratonā (http://bit.ly/SignUpBisumuiza), pasākuma dienā jāapmeklē jaunais projekts Bišumuiža, klātienē aizpildot klienta anketu, un līdz šī gada 16. martam jāiemaksā dzīvokļa rezervācijas maksa.

 

Pasākuma laikā interesentiem būs iespēja apskatīt mājokļus, saņemt kvalificētu speciālistu konsultācijas, iepazīties ar vairāku banku aktuālajiem hipotekārās kreditēšanas piedāvājumiem, kā arī rezervēt dzīvokli.

 

Mazstāvu projekts Bišumuiža, kam attīstītājs pamatoti piešķīris premium klases apzīmējumu, no citiem ekonomiskā segmenta piedāvājumiem atšķiras ar vairākām būtiskām priekšrocībām: katrā ēkā ir tikai 14 dzīvokļi ar neraksturīgi augstiem griestiem un funkcionāliem dzīvokļu plānojumiem, projektu raksturo gaišas un plašas kāpņu telpas, ērtas virszemes autostāvvietas, kā arī zaļa un klusa apkārtne. Siltumu ēkās nodrošina ekonomiski gāzes apkures katli, savukārt to energoefektīvi uztur skandināvu sendviča tipa paneļi.

 

Arco Real Estate iegādei piedāvā divu, trīs un četru istabu dzīvokļus platībā no 64 līdz 139 kvadrātmetriem, turklāt, iegādājoties dzīvokli, jaunie īpašnieki var izvēlēties kādu no vairākiem apdares variantiem, savai gaumei pielāgojot iekštelpu sienu krāsojumu, kā arī grīdas seguma un iekšdurvju toni.

 

Jaunais projekts Bišumuiža ir EfTEN Capital pirmais attīstītais dzīvokļu projekts Latvijā. EfTEN Capital ir 2008. gadā Igaunijā dibināta aktīvu pārvaldīšanas kompānija, kas Baltijas valstīs specializējas komercīpašumu investīcijās. Latvijā tā darbību uzsāka 2013. gadā, un šobrīd pārvalda tādus komercīpašumus kā tirdzniecības centru Domina, biroju centru Duntes biroji, Jūrkalnes tehnoloģisko parku, Tērbatas Biznesa centru, T/C RAF Centru Jelgavā u. c.

 

Plašāka informācija par jauno projektu Bišumuiža - pieejama projekta vietnē www.bisumuiza.lv un pārdošanu realizējošā uzņēmuma Arco Real Estate lapā – www.arcoreal.lv/bisumuiza.

 

 

Sagatavoja:

Mārtiņš Lācis
Arco Real Estate mārketinga
projektu vadītājs


22.02.2019.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
5 ist., 2 no 3 st., 135 m2
Jūrmala, Melluži
270 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu