+371 6736 5555

Pērkot dzīvokli "Tuvidos", dāvana 1500 eiro vērtībā

  • Jaunajā daudzdzīvokļu projektā "Tuvidi", kas atrodas Mežaparka ielā, Baložos, pieejami vēl tikai desmit mājīgi dzīvokļi. Mājokļi iegādei tiek piedāvāti par izdevīgām cenām, turklāt to apskati bez iepriekšējas pieteikšanās varēs veikt portāla "City24.lv" rīkotajā atvērto durvju dienu maratonā.


Pēdējo brīvo dzīvokļu durvis apmeklētājiem tiks vērtas sestdien, 23. novembrī, no pulksten 11.00 līdz 16.00. Pasākuma laikā interesentus ar "Tuvidiem" iepazīstinās "ARCO REAL ESTATE" nekustamo īpašumu aģenti, informē uzņēmuma pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.

 

Iegādājoties dzīvokli no 23. novembra līdz 31. decembrim, jaunie īpašnieki no projekta attīstītāja "Estera Development" saņems dāvanu 1 500 eiro vērtībā ar iespēju izvēlēties sev tīkamāko dāvanas veidu: "IKEA" dāvanu karti jaunā mājokļa iekārtošanai, "RD Electronics" dāvanu karti jaunas elektrotehnikas iegādei vai 1 500 eiro atlaidi "Tuvidu" dzīvokļa iegādei.

 

"Tuvidos" šobrīd pieejami pēdējie divu un trīs istabu dzīvokļi, kuru priekšrocība ir vairāk nekā astoņus kvadrātmetrus plašās terases, kas izmantojamas kā atsevišķa dzīves telpa dažādu ieceru īstenošanai. Tāpat projekta iedzīvotāji novērtē dabas klātbūtni un attīstīto infrastruktūru ar visu nepieciešamo ikdienas dzīvei.

 

Trīs istabu dzīvokļi ir lielisks risinājums tiem, kuru budžets ļauj iegādāties divu istabu dzīvokli, taču funkcionalitātes ziņā nepieciešamas trīs istabas. Trīs istabu dzīvokļa cena ir 93 500 eiro.

 

Lai jaunajā mājoklī iekārtošanās procesu padarītu vēl ātrāku un ērtāku, attīstītājs “Estera Development” piedāvā iespēju iegādāties trīs istabu dzīvokli ar jau iebūvētu virtuves iekārtu un tehniku par 95 000 eiro. Virtuves zonu veido iebūvētas virtuves mēbeles un uzstādīta sadzīves tehnika - ledusskapis, cepeškrāsns, indukcijas plīts, tvaika nosūcējs un trauku mazgājamā mašīna.

 

Plašāka informācija par “Tuvidiem” pieejama “ARCO REAL ESTATE” projekta lapā – www.arcoreal.lv/tuvidi.

 

Sagatavoja:

Dainis Guks

Mārketinga un sabiedrisko

attiecību vadītajs


13.11.2019.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
4 st., 640 m2
Aizkraukles novads, Aizkraukles pilsēta
1 920 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
6 st., 156 m2
Rīga, Klusais centrs
1 575 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
645 m2
Rīga, Klusais centrs
6 445 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 3 no 7 st., 40 m2
Rīga, Centrs
750 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu