+371 6736 5555

Jaunais projekts "Tuvidi" ielūdz uz pavasara atvērto durvju dienas festivālu

  • Nekustamo īpašumu attīstītājs "Estera Development" un uzņēmums “Arco Real Estate” sestdien, 27. aprīlī, no plkst. 11.00 līdz 16.00 daudzdzīvokļu projektā “Tuvidi”, kas atrodas Mežaparka ielā 1 un 3, Baložos, rīkos atvērto durvju dienu. Pirms dzīvokļu apskates jau no deviņiem rītā apmeklētāji kopā ar vietējiem iedzīvotājiem varēs piedalīties Lielajā talkā un kopīgiem spēkiem sakopt blakus esošo mežu.


Atvērto durvju dienas festivālā kopā ar "Arco Real Estate" aģentiem būs iespēja apskatīties gaumīgi iekārtoto paraugdzīvokli, kā arī ielūkoties citos pārdošanā esošos dzīvokļos. Šobrīd ir pieejami pēdējie divu un trīs istabu dzīvokļi ar vairāk nekā astoņus kvadrātmetrus plašiem balkoniem, uz kuriem kopā ar ģimeni un draugiem varēs pilnvērtīgi izbaudīt pavasari.

 

Festivāla laikā no plkst. 13.00 par maltīti rūpēsies "Burgeru māja Lielais Kristaps", kas klātesošajiem ļaus nobaudīt lieliskos burgerus un dažādas citas uzkodas, savukārt visas dienas garumā potenciālajiem klientiem būs iespēja tikties ar banku pārstāvjiem, lai uzdotu sev interesējošus jautājumus par hipotekārās kreditēšanas iespējām. Tāpat pasākuma viesi varēs saņemt atbildes no apsaimniekošanas uzņēmuma pārstāvjiem, kuri rūpējas par jaunajā projektā "Tuvidi" tīrību un kārtību.

 

""Tuvidu" funkcionalitāte, ērtības, kā arī iedzīvotāju pozitīvās atsauksmes par dzīvokļiem apliecina šī projekta kvalitāti. Atvērto durvju dienas festivālā apmeklētāji varēs pārliecināties, ka jaunais projekts Baložos ir ideāla dzīvesvieta tiem, kuriem ikdienā ir būtiska dabas klātesamība un vienlaikus svarīgs Rīgas centra tuvums," norāda "Arco Real Estate" pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.

 

Projektā ietilpst divas blakus esošas dzīvokļu ēkas, kurās ir moderni un pārdomāti divu un trīs istabu dzīvokļi, bet apkārtējo vidi veido laba infrastruktūra – bērnudārzs, skola, bibliotēka, kultūras nams, pārtikas un sadzīves preču veikali, kā arī ērta sabiedriskā transporta sistēma, kas Baložus savieno ar Rīgu.

 

Plašāka informācija par jauno projektu "Tuvidi" un tā priekšrocībām pieejama projekta vietnē www.tuvidi.lv un "Arco Real Estate" mājas lapā – www.arcoreal.lv/tuvidi.


08.04.2019.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 3 no 4 st., 65 m2
Rīga, Centrs
630 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Centrs
2 500 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu