+371 6736 5555

Jaunais projekts “Bišumuiža” pilnībā pabeigts

  • Starptautiskā finanšu tirgus fonda “EfTEN Capital” pirmais attīstītais dzīvokļu projekts “Bišumuiža”, kura pārdošanu īsteno “ARCO REAL ESTATE”, ir pilnībā pabeigts. Ekspluatācijā nodotas pēdējās astoņas projekta ēkas ar 112 jauniem dzīvokļiem, kas iegādei tiek piedāvāti ar pilnu apdari. Līdz ar to projekts, kas kopumā ietver 17 dzīvojamās mājas, ir gatavs uzņemt dzīvokļu jaunos īpašniekus.


Apzinoties mūsdienu pircēja vēlmes pēc dzīves komforta, “Bišumuižas” attīstītājs izvēlējās projekta otrās un trešās kārtas ēkas būvēt un nodot ekspluatācijā maksimāli īsā laika posmā, nevis ilgstoši turpināt būvniecību, kā tas bieži vien gadās jauno māju būvniecības procesā. Tā rezultātā jauno dzīvokļu pircēji ir spiesti ilgstoši “dzīvot būvlaukumā". Kā uzskata attīstītājs, tas nav godīgi pret pircēju, kurš ir iegādājies īpašumu un ir pelnījis mieru un klusumu. 

 

Lai paspilgtinātu apkaimes sniegtās priekšrocības, attīstītāji jauno ēku celtniecībā un apkārtējās infrastruktūras iekārtošanā izmantojuši atbilstošus risinājumus: projektu veido mazstāvu apbūve, savukārt apkārtējās vides baudīšanai piemēroti ir plašie balkoni un terases. Komfortablākai laika pavadīšanai iekštelpās lieti noder pārdomāti dzīvokļu plānojumi, plašie logi un augstie griesti, kas augšstāva dzīvokļos pat pārsniedz četrus metrus. 

 

Nekustamo īpašumu kompānija “ARCO REAL ESTATE” iegādei piedāvā divu, trīs un četru istabu dzīvokļus platībā no 64 līdz 139 kvadrātmetriem, turklāt, iegādājoties mājokli, jaunie īpašnieki var izvēlēties dzīvokli ar savai gaumei atbilstošāko apdares variantu. Savukārt domājot par maksimālu ērtību nodrošināšanu “Bišumuižas” iedzīvotājiem, teritorijā izbūvēts papildu auto stāvlaukums, lai nepieciešamības gadījumā iedzīvotājiem būtu pieejama ne tikai viena, bet divas stāvvietas, kas ir patiešām būtiska projekta priekšrocība. 

 

Plašāka informācija par “Bišumuižu” pieejama “ARCO REAL ESTATE” mājas lapā – www.arcoreal.lv/bisumuiza.

 


30.04.2019.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Centrs
2 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Vecrīga
2 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 108 m2
Rīga, Centrs
258 240 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 3 st., 61 m2
Carnikavas novads, Carnikava
51 000 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu